Párizsi vérengzés: hazánkat és Európát meg kell védenünk

Az Európa elleni hódító háború új, a korábbinál véresebb szakaszába ért a tragikus november 13-i párizsi mészárlással. Az Istenhez megtért áldozatok miatti fájdalomban mint magyar és európai én is osztozom. A vérengző iszlám terroristák között volt a népét és Európát eláruló Merkel kancellár egyik szelfipajtása is, aki Szíriából idén ősszel menekültnek álcázva így "köszönte meg"  a nagylelkű befogadást. Fedett terroristák migráns-özönnel együtt történő érkezésére magam is figyelmeztettem, amikor szeptember elején a Keletinél kitörő több ezer illegális bevándorlóval való döbbenetes találkozásról írtam

Véget értek a "boldog békeidők", fel kell készülni arra, hogy ez mostantól bármikor és bárhol megismétlődhet. 

Ártatlan európai emberek  élete veszett el és került veszélybe az Európát eláruló EU és állami vezetők bűnös politikája miatt, akik bűnsegédként szolgálták és szolgálják az USA Irakot, Afganisztánt, Szíriát és az észak-afrikai térséget káoszba és az iszlamisták karjaiba juttató hadműveleteit. Hazánk és néhány állam kivételével az áruló európai vezetők nyakló nélkül fogadták-fogadják be a gazdasági bevándorlókat és ezzel, illetve a védelmi képességek leépítésével, de közben a deviancia minden válfajának erősítésével veszélybe sodorták az őshonos európai nemzeti közösségeket. 

Én is ott lehettem volna az áldozatok között, sokszor jártam Párizsban. Országgyűlési képviselői mandátumom ideje alatt 4 évig az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése tagjaként a Jogi Bizottság ülésein ebben a csodás Szajna parti városban küzdöttem sokat a végveszélybe sodort hagyományos európai nemzeti közösségekért. Sokszor jutott nekem ezért megalázás és büntetés, de mostanra már remélem egyre többen felfogták: háború zajlik, hazánkat és Európát meg kell védenünk a kegyetlen hódítókkal és kiszolgálóikkal szemben. 

Az igazság és a hagyományos európai nemzeti közösségek élethez való joga is ezt követeli. Történelmi hőseink: Zrinyi Miklós, Hunyadi János, Kinizsi Pál, Thúry György, Dobó István és késői utódaik közül vitéz nagybányai Horthy Miklós példája adjon nekünk erőt és kitartást ehhez a küzdelemhez.

Isten óvja és vezesse Európát és Magyarországot !

 

Budapest, 2015. november 15. 

 

Dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő

www.gaudinagytamas.hu