Bevándorlási válsághelyzet, veszélyben a hazánk! +FOTÓK

Nemrég Budapesten 13 óra körül a szemem láttára indultak meg az illegális bevándorlók agresszív, feltüzelt állapotban külföldi tudósítók gyűrűjében a Keleti pályaudvartól a Rákóczi úton az Astoria felé. Éppen egy bírósági tárgyalás után arra kanyarodtam, hogy megnézzem mi a helyzet Közel-Keletinél. Megszálló hadseregként zúdultak Budapest utcáin megdöbbent és kiszolgáltatott magyar emberek között. Akkor ott sehol nem volt egy rendőr, aki megakadályozhatott volna tömeges erőszakcselekményeket.

A rendőrség központi ügyeletén, "megköszönték" a bejelentésemet és azonnali intézkedést ígértek. Soha nem fogom elfelejteni ezt az érzést, a dühöt és felháborodást, nehéz volt megállni, hogy ne lépjek akcióba. Szégyen, hogy ilyen megtörténhet, épp azon a napon, amikor az illegális migráció elleni törvénycsomagot elfogadták. Később a hírek szerint néhány rendőrségi jármű szegődött a menethez, amely először a hírek szerint a német nagykövetség felé a Várba, majd pedig Ausztria felé indult gyalog. Szerencsére eddig erőszakos cselekményre még nem került sor.

Táborban a helyük, aztán ha menekültstátust megkapták irány a hőn áhított Nyugat, ha pedig menekült kérelmüket elutasítják ki kell toloncolni őket. A törvényes rend megbomlott, úgy tűnik átvették az irányítást a megélhetési migránsok és mögöttük álló erők. Egyelőre nem mi vagyunk célország, ki tudja meddig. És ki tudja mennyi fedett harcos van köztük, akik mindenre készek. Védjük meg hazánkat mert veszélyben van! Ha gyengeséget mutatunk ez bátorítást adhat további millióknak! 

Ebben a helyzetben a Nemzeti Jogvédő Szolgálat szolgálatba helyezte magát, rövidesen közleményt adunk ki amelyben részletesen kifejtjük véleményünket a helyzetről és azt, hogy a jogaiban fenyegetett nemzetünk számára miképpen nyújtunk jogsegélyt .

Honfitársi üdvözlettel:

Dr. Gaudi-Nagy Tamás

 

Saját fotóim a kitörésről: