Szépen égnek az EU zászlók Európa szerte!

Az EU zászlók Lenhardt Balázs képviselőtársammal közösen végrehajtott Országgyűlésből való kidobása után (angolul IDE kattintva érhető el) beözönlő gratulációk és biztatások hatására elindult Remove all EU flags facebook oldalhoz egyre több európai patrióta csatlakozott, már közel ezernél vagyunk. Várjuk a tettre kész hazafiak csatlakozását!

Nemrég egy remek video-összeállítás került fel, amely EU zászlók nyilvános elégetésével járó akciókat mutat be,  többek között a Jobbik évekkel korábbi budapesti zászlóégetését.

Mutassuk meg a gyarmatosítóknak, hogy nem tűrjük tovább az EU polip fojtogatását és  kurucos, '48-as virtussal, a közelgő nemzeti ünnephez méltó szellemiséggel tegyünk meg mindent a gyűlölt rendszer jelképeinek megfelelő bánásmódban való részesítése érdekében, ahogy azt 1990 előtt sokan  megtették a proletárdiktatúra vörös rongyával!
Az erről készült felvételek szabadon feltehetők a Remove all EU flags facebook oldalra, örömteli módon már több ilyen film és fotó felkerült!

Ne felejtsük el: még Orbán Viktor miniszterelnök is épület karbantartási intézkedésnek nevezte a Parlamentben és megköszönte az EU zászló eltávolítását az Országgyűlés Képviselői Irodaházának homlokzatáról.
A kormányfő Novák Előddel közös, "Van-e élet az Unión kívül?" című interpellációnkra adott válaszában kifejtett nyilatkozata az alábbi felvételen 8:57-9:20 között látható:

Budapest, 2014. március 9.

Szabadságot Magyarországnak!
Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselő,
a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője