A Nemzeti Jogvédő Szolgálat elnöksége kiáll Gaudi-Nagy Tamás mellett

Rendkívül jó érzéssel tölt el, hogy az idén 10. születésnapját ünneplő jogvédő szervezet, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu), - amelynek ügyvezetője is vagyok - elnöksége az ellenem indult koncepciós eljárás miatt szolidaritási közleményt adott ki a napokban. Nemzeti jogvédő kollégáim közül többen védőként állnak majd mellettem és sok igaz szívű hazafi fejezte ki felém szolidaritását. Remélem tárgyalásaimon csordultig lesz a terem, csakúgy mint amikor a Nemzet lelkészét próbálták meghurcolni.

Peremben az lesz az egyik célom, hogy  bemutassam nyilvánosságnak az ügyészség 2006 őszi megtorlásokban játszott szerepét, amely miatt tudomásom szerint közülük senkit nem bocsátottak el és nem büntettek meg.
 
Az igazság legyőzése elleni kísérletek kudarcra vannak ítélve. Mert a mi oldalunkon van az igazság és a jog is.  Csak végig kell menni a küzdelem útján a győzelemig!

Budapest, 2014. június 18.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu)
ügyvezetője
www.gaudinagytamas.hu

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat Elnökségének közleménye dr. Gaudi-Nagy Tamás mellett

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat Elnöksége  megdöbbenéssel és aggodalommal tekint arra a támadás sorozatra, ami a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetőjével, dr. Gaudi-Nagy Tamással szemben folyik azóta, hogy az országgyűlési képviselői státusza megszűnt. Dr. Gaudi-Nagy Tamással szemben különböző, büntető ügyek indultak, amelyek alig leplezett célja, személyének és ezen keresztül a Nemzeti Jogvédő Szolgálatnak,- a közéleti lejáratása, ellehetetlenítése. Mindez nem vet jó fényt a magyar demokrácia és jogállamiság egyébként is sokat támadott helyzetére, különösen, hogy olyan, itthon is és nemzetközileg is ismert jogvédőről és általa vezetett olyan szervezetről van szó, akik a 2006-os antidemokratikus kormány által generált véres események során magyar jogsértett állampolgárok tömegeinek látták el sikeresen védelmét és harcolták ki számukra az elégtételt. Ugyanakkor az akkori, állampolgárok százait megnyomorító rendőrök   és a jogsértett állampolgárok ellen indult  koncepciós perekben közreműködő ügyészek, bírák felelősségre vonása mai napig nem, illetve a rendőrök körében elenyészően kevés esetben történt meg. A Nemzeti Jogvédő Szolgálat Elnöksége kijelenti, hogy méltatlannak tartja dr. Gaudi-Nagy Tamás ellen indított, láthatóan célzott támadás sorozatot és elvárja az illetékesektől ezek beszüntetését, még mielőtt a magyar jogállamiságon nem esik újabb, jóvátehetetlen csorba.