A május 26-i föld-, otthon és nemzetvédő Kossuth téri tüntetés utóhangja és teljes videofelvétele

Egy hete, május 26-án  tartottuk szembesítő és elszámoltató föld-, otthon és nemzetvédő (közös tüntetési felhívás) Kossuth téri tüntetésünket, amelyen megerősítettük a hármas földvédelmi törvénycsomag elfogadását követelő petíciót. Bejelentettük: az Országgyűlés  igazságügyi bizottságában a kormánytöbbség éppen a tüntetés napján tagadta meg a petíciónk egyik követelése, az Alaptörvény azon módosításának tárgysorozatba vételét, ami a külföldi és a hazai oligarchák termőföldszerzését akadályozta volna meg. Ezt úgy értékeltük: a hazaárulások sora folytatódik. Hitet tettünk a magyar föld és magyar otthonok megvédése mellett.


A sajtó természetesen - tisztelet a kivételnek - ismét csak ürügyként használta a tüntetésről történő tudósítást, hogy ismét felemlegesse a köpködés- gate ügyet, de legalább elvitték a hírét, hogy "„Pásztor István hazaárulóként belesétált egy hazaárulás elleni tüntetésbe. Ez provokáció. A rendőrségnek meg kellett volna védenie a tüntetést a provokációtól, nem tette a dolgát.”
Rövidesen megjelenik a tüntetés szöveges és videós összefoglalója.
A tüntetésen elfogott majd őrizetbe vett aktivistát sikerült 48 órán belül kiszabadíttatnunk, most a nemzeti jogvédők pedig azon dolgoznak, hogy a május 6-i Pásztor affér miatt előzetes letartóztatásba került hölgy nyomára bukkanjanak és számára jogsegélyt ajánljanak.
Végül bejelentettem: minden föld-, otthon-  és nemzetvédőnek ott a helye a június 15-én Budapesten 14 órai kezdettel az Oktogontól induló és utána a Kossuth téren folytatódó nemzeti seregszemleként is értelmezhető Rákóczi emlékmeneten! Felszólal többek között dr. Morvai Krisztina és jómagam.dr. Gaud-Nagy Tamás nemzeti jogvédő
www.gaudinagytamas.hu