Karácsony táján sem csitult a nemzet ellenségeinek ellenem irányuló rágalomhadjárata - a repülőtéri sajtos sztori és összefüggései

Én is megkaptam a magam kis karácsonyi ajándékát az ellenem fenekedő sajtócsahosoktól : éppen  egy nappal a Megváltó születése előtt tettek közzé a lejáratás nyilvánvaló szándékával egy torz és hazug cikket egy két hete történt párizsi reptéri "sajtos" incidensről, amelynek szenvedő alanya voltam. Természetesen elégtételt fogok kérni és kártérítést érvényesítek az Air France légitársasággal szemben a jogsértéssorozatért, ami miatt csak másnap térhettem haza.

Igaz a jogszerűen birtokolt "forró árut", néhány darab sajtot végül csak elvihettem, bár nem a fedélzeten, ahogy az elmúlt 3,5 évben legalább tucatszor. (A fedélzetre vitelüket tiltó szabályt mai napis nem mutatta meg senki, vélelmezem azért mert nincs is ilyen...)

De sebaj: a lényeg, hogy gyermekeim megkóstolhatták a valóban remek francia sajtokat, de hála Istennek a magyar sajtkészítők is már egyre figyelemre méltóbb készítményekkel jönnek elő. Mindenkinek ajánlom a www.hazisajt.hu oldalon elérhető remek termelőt, kitűnő sajtjai vannak.

De megint elszúrták a a "percemberkék": az ügy nemhogy ártott volna nekem, hanem kifejezetten jó tett. Külön meg kell köszönnöm ellenségeimnek és mindazoknak, akik a híreket átvették, hogy Facebook oldalam soha nem látott szárnyalásba kezdett, a Jobbik képviselői közül a 3. leglátogatottabb  fb oldal lett az enyém (Vona Gábor és Morvai Krisztina mögött), már csak néhány száz like választ el a bűvös tízezres határtól. Ezzel az eredménnyel szinte biztosan rajta  vagyok az első 15 legnépszerűbb magyar közéleti szereplő listáján.

A sajtóvégrehajtó ezúttal a  vs.hu című oldal lett, imígyen.

Sokba fog nekik kerülni ez a cikk és mindazoknak akik átvették ezt a sok hazugságot, az újévben előkészítem a személyiségi jogi pereket és a gatyát is leperlem az öntelt, cinikus és se Istent, se hazát nem ismerő szennysajtósokról.

Nem beszélve azokról, akik ezt a sztorit ebben a torz formában "szivárogtatták" ki. Nyilvánvaló, hogy rajtam kívül az esetről első kézből csak a párizsi konzul és ezáltal a Külügyminisztérium tudhatott. Tehát a spiclit ezen a környéken kell keresni. Ahelyett, hogy munkájukat végeznék és számon kérték volna a francia hatóságokat a felháborító ügy miatt, ócska pártpolitikai tevékenységet végeznek, de hát mi mást is várunk Martonyi " Bilderberg" Jánosunktól. Parancsokat teljesít, ezúttal is ezt tette vélelmezhetően...

Szóval főszabály szerint szerettem volna az ellenséges pergőtűzben eltöltött feszült hetek után a karácsonyi előkészületekre koncentrálni, amikor a szennyoldal közzétette hazugságait. Nekik csak annyit  mondtam, hogy: miért nem inkább a nemzetpolitikai tevékenységemmel foglalkoznak, például azzal, hogy az Európa Tanács párizsi emberi jogi bizottsági ülésén - amelyen kint voltam - miként rágalmazta hazánkat Göncz Kinga és hogy tettem őt helyre.
A részletek itt olvashatók, illetve az ülés hangfelvétele itt hallgatható meg.

Ezt követően  az MTI közszolgálati küldetésének megfelelően megkeresett, nekik a teljes történetet elmondtam az üggyel kapcsolatos véleményemmel együtt, amelyet nagyon korrekten le is hoztak.

Íme itt a történet saját készítésű képekkel.

Remélem nem kell sokat magyaráznom, hogy nemzetünk ellenségei erősen célkeresztbe vettek, ezért elvárom minden hazafitól, hogy álljon ki mellettem és zárjátok össze a sorokat.

Emlékezzünk Gyöngyösi Marcira, akire annak idején éppen egy éve a listás beszéd miatt hasonló gyűlölettel rontottak rá, most rám zúdul a tüzük, akkor is összezártuk a sorokat, most is ezt kérem Tőletek!

Kötelességem tudatni mindenkivel: nem fognak megtörni, sőt még keményebben fogok harcolni a magyar igazságért és szabadságért!  Ezzel a képpel üzenem, hogy résen vagyok:

 

Gyöngyösi Marcit szolidaritási alapon megkértem, hogy  egy magyarázatkérő levelet juttasson el mielőbb a külügyhöz, amelyben rákérdez, hogy miként szivároghatott ki a hír, másrészt már léptek-e a francia hatóságok felé, követeltek-e bocsánatkérést és magyarázatot.

Szeretném egyértelművé tenni: diplomáciai mentességre nem hivatkoztam annak érdekében, hogy a sajtokat felvihessem a fedélzetre, csupán annyit jeleztem, hogy hivatalos úton tartózkodó magyar országgyűlési képviselő és az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlés magyar tagja vagyok, és kértem engedjenek elutazni a sajtok nélkül, de erre sem voltak hajlandóak ! Kicsinyes bosszúból lekésették velem a repülőmet. Utána elnézést kértek, én természetesen kártérítési igényt fogok érvényesíteni.

Végül Gandhi két idézetét ajánlom figyelmetekbe, amely átfedésben áll Jézus idevágó gondolataival:

"Sosem tudhatod, milyen eredményei lesznek a cselekedeteidnek, de ha nem cselekszel, eredményük sem lesz."

"Először megtűrnek téged, később nevetnek rajtad, később harcolnak ellened, majd győzöl."


Jézus Krisztus:

"Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa."

Honfitársi köszöntéssel:

Gaudi-Nagy Tamás
2013. december 27.

Kapcsolódó (innen hazafelé tartva történt a repülőtéri incidens):
A Gyurcsány-kormány minisztere osztja az észt emberi jogokról az Európa Tanácsban (hangfelvétellel)