A Gaudi elleni büntető eljárásról és a Bene – Gergényi tessék-lássék büntetőperről

(Ezúton teszem közzé Reiner Péter ellenem indult koncepciós perrel kapcsolatos lényeglátó írását, megköszönve Péternek mellettem való kiállását. - dr. Gaudi-Nagy Tamás)

…ugyanez az ügyészség, mely Gaudit közvádas büntetőperben citálja megalapozatlanul bíróság elé, nem talált elég indokot, hogy Gyurcsányt valódi politikai felbujtóként, vádlottként idézze a bíróság elé, csupán tanúként hallgatják meg a bűnöző főrendőrök perében.

Nagyon nagy a kísértés, hogy Morvai Krisztina független EP képviselő asszony példátlanul közérthető és világos okfejtéséhez még hozzátegyem magam részletes véleményét, de csak nagyon röviden teszem.

Külön érdekesség, hogy mindkét videó üzenet tegnap, azaz szerdán lett felvéve. Az egyik a BKKB folyosóján a tárgyaló terem előtt, ahol eközben folyt Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő és két társa úgymond “közvádas büntetőpere”, a másik felvétel már Brüsszelben készült az EP plenáris ülésén ugyanaznap délután.

Csak ráutalok, hogy múltbeli személyes élményeim és Délvidéken élő közszereplő barátaimon keresztül is jól ismerem a VMSZ élén álló Pásztor István politikai tevékenységét, de a sajnálatosan korán baleset okán elhunyt elődje Csubela Ferenc korábbi VMSZ alapító elnök tevékenységét is és van módom kettőjük életútjának összevetésére.

Nem tartom szerencsés döntésnek, hogy a győztes Fidesz legutóbbi választási kampányzáró nagygyűlésén Pásztor számomra hiteltelen személyével kísérelte megjeleníteni a trianoni diktátum következtében elszakított nemzetrészeinket hazai választópolgáraink előtt.

Természetesen én sem érthetek egyet Pásztor meggondolatlan leköpésével, de számomra hiteltelen személye és első számú közjogi méltóságunk nem teljesen átgondolt megnyilatkozása miatti teljesen megalapozatlan közvádas per ügyészségi megindítása nem az ügyben ártatlan Gaudi Nagy Tamásra, hanem a hitem szerint átgondolt politikai koncepció jegyében eljáró ügyészségre vet komoly árnyékot és széles körben megrendítheti a magyar igazságszolgáltatás iránti közbizalmat.

A megindított eljárás tarthatatlanságát misem bizonyítja jobban, minthogy érintettként nagyon is átgondoltan nem tett feljelentést.

2006okt23. áldozataiLátnunk kell és nagyon kell figyelnünk a Gaudi ellen megindított büntető eljárással párhuzamos Bene, Gergényi és rendőrtársaik ellen indított a Katonai Bíróságon egy éve csordogáló “tessék-lássék ” büntetőper szoros politikai összefüggéseit, ahol jómagam is tanúként már szerepeltem öt társammal a múlt héten, de Gaudi Nagy Tamás tanúként is hamarosan meghallgatásra kerül március 3-án és Morvai Krisztina is a közeljövőben várhatóan tanúként szerepelni fog a “rendőrperben”.

Befejezésül látnunk kell azt is, hogy sajnálatos módon ugyanez az ügyészség, mely Gaudit közvádas büntetőperben citálja megalapozatlanul bíróság elé, nem talált elég indokot, hogy Gyurcsányt valódi politikai felbujtóként, vádlottként idézze a bíróság elé, csupán tanúként hallgatják meg a bűnöző főrendőrök perében.

HUNGARY 1956 CELEBRATIONS

Fotó: Gazeta Wyborcza (Jobbik.Net)

Csak remélni tudom, hogy a március 9-én a BKKB-én reggel 9-kor ugyancsak a fszt. 11-es tárgyalótermében folytatódó nyilvános perben valóban tisztességes eljárás keretében igazságszolgáltatásunk helyreállítja tekintélyét Gaudi-Nagy Tamás remélhető felmentésével és teljes rehabilitációjával.

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)