FELHÍVÁS - Kérdezze az illetékes minisztert!

Kedves Olvasók, Hazafiak és Honleányok!

Mint azt bizonyára tudják/tudjátok, a következő ciklustól nem leszek országgyűlési képviselő, a nemzeti jogvédelem területén kívánom folytatni honmentő tevékenységem. Tekintettel arra, hogy a választásokig hátralévő mintegy két hónapban módomban áll többek között írásban kérdéseket intézni a miniszterekhez (melyekre szintén írásban, 15 napon belül kötelesek válaszolni), az alábbi felhívást teszem közzé:

I. Fogalmazzatok meg bármely magyarságunkat égető társadalmi problémával kapcsolatosan kérdést/kérdéseket, melyeket ha lehetőségetek lenne, akkor feltennétek az illetékes miniszternek;
II. Írjatok egy rövid, tényállásszerű  bevezetőt maximum 3000 karakter terjedelemben, a végén pedig indokoljátok meg a kérdés fontosságát;
III. Mindezt küldjétek el a gaudi-nagy.tamas@parlament.hu elektronikus címre.

Magam részéről vállalom, hogy az értékelhető formában beküldött, közérdeklődésre számot tartó kérdéseket írásban benyújtom, az arra adott válaszokat pedig közzéteszem.

A Facebook oldalamon közzétett írásbeli kérdések/válaszok közül a három legtöbb megosztást elérő bejegyzés beküldői között munkatársaimmal értékes ajándékokat sorsolunk ki... Tegyük fel a kérdéseinket!

Segítségül néhány írásbeli kérdésem megtekinthető alább: a Margit hídon található Szent Korona szobrok megrongálásával, a deviáns felvonulásokkal, a magyar polgárokkal szembeni diszkriminatív európai tömegközlekedési gyakorlattal, az ún. új temerini fiúk ellen indított koncepciós jellegű eljárással kapcsolatos írásbeli kérdések. Természetesen elsősorban olyan témák felszínre hozásában bízom, melyek sajnálatos módon a mai napig elkerülték a képviselőtársaim és az én figyelmemet is.