Elkezdődik Budaházy kártérítési pere Perjés és a Lánchíd rádió ellen

Aki tud, vegyen részt Budaházy György Perjés Zoltán és a Lánchíd rádió elleni kártérítési perének első tárgyalásán július 10-én, kedden 8:30 órától, a Fővárosi Törvényszék II. emelet 43-as termében.

Hanganyag:

2008. március 17-én elhangzott Sprőd cím műsorában Perjés Zoltán, a Lánchíd Rádió műsorvezetője a két nappal korábbi március 15-i események kapcsán a hazafiakat és név szerint Budaházy Györgyöt mocskolta. Hogy pontosan mi hangzott el, azt ITT meghallgathatja.

Perjés Zoltán egy kis dj a sok közül, amennyiben meg szeretne ismerkedni pályafutásával, olvassa el korábbi összeállításunkat, melyből Budaházy György véleményét is megtudhatja a műsorvezető mocskolódásairól.

A hazafit immár sokadszor, ezúttal is Gaudi-Nagy Tamás képviseli. Korábban a stop.hu ellen jogerősen már nyert pert Budaházy, ennek során 750.000,- Ft és kamatai összegű kártérítést harcolt ki a gyalázkodó médiummal szemben.

Budaházy György becsületsértés miatt feljelentette Perjést. Az ügyben 2009. június 10-én első fokon Perjés megrovást kapott, amely 2010. február 9-én jogerőssé vált. Tehát becsületsértés miatt Perjést a bíróság jogerősen elítélte már, miközben Budaházy György már előzetes fogságban sínylődőtt terrorizmus vádjában.

A becsületsértés mellett Budaházy György kártérítési pert is indított, amelynek első tárgyalása július 10-én lesz 8:30 órától a Fővárosi Törvényszék (Markó u. 27.) II. emelt 43-as termében. A tárgyalást Pataki Árpád bíró fogja vezetni.

(Szent Korona Rádió)

Kapcsolódó

Budaházy György jogerősen pert nyert a stop.hu ellen!