Véleményterroristák támadásától a délvidéki magyarok elleni jogsértésekig - Gaudi-Nagy videós összefoglalója az Európa Tanács Közgyűlésének múlt heti ülésén történtekről

Kérem fogadják érdeklődéssel és tekintsék meg az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésén zajlott fontosabb és magyar szempontból különösen érdekes történésekről készített videós összefoglalóját, amelyet az ET strasbourgi székhelyén található stúdióban felvett ismertetőm foglal keretbe. Kitérek a véleményterroristák az ellenem irányult és csúfosan megbukott támadására, Szerbia uniós csatlakozásának a délvidéki magyarság igényeinek teljesítéséig történő blokkolására, az Azerbajdzsánnal kapcsolatos vitákra, a menekültügyi kérdésekre, a cigányok bűnözésével és elcsatolt területen élő magyarokkal kapcsolatos ET főtitkárhoz intézett kérdésemre és más érdekességekre.

Az összeállítást úgy szerkesztettük meg munkatársainkkal, hogy az adott témához elérhető felszólalások és videók elérhetők legyenek. Kérem írják meg véleményüket és terjesszék ezt a hiánypótló anyagot, amely a fősodratú médiumokban nem jelenhet meg.

Honfitársi üdvözlettel: Gaudi-Nagy Tamás
országgyűlési képviselő,
a magyar ET delegáció tagja