Bemutatkozás

dr. Gaudi-Nagy TamásDr. Gaudi-Nagy Tamás vagyok, ügyvéd, európai jogi szakjogász, három fiúgyermek édesapja, a Nemzeti Jogvédő Alapítvány és Szolgálat kezdeményezője, 2005 óta ügyvezetője. Segítettem és sikeresen védtem meghurcolt áldozatok tucatjait a hatalom által indított koncepciós eljárásokban. Tagja voltam a 2006 őszi rendőri erőszakot leleplező Civil Jogász Bizottságnak.

1998 óta önálló ügyvéd, 2001 óta mediátor vagyok. Alapító tagja és tiszteletbeli elnöke vagyok a Kárpát-medencében élő fiatalokat segítő Magyar Csodaszarvas Egyesületnek, és a Magyarok Világszövetségének is voltam elnökségi tagja. Párton kívüliként is örömmel vállaltam a Jobbik felkérését a képviselőjelöltségre, mivel az új erő következetesen harcol a magyar emberek szabadságáért, méltóságáért, a nemzeti öntudat erősítéséért.

Célom, hogy a jog újra a közjót szolgálja: biztosítsa az emberek szabadságát, méltóságát, biztonságos életét.

Amennyiben ügyvédi-szakmai munkámra kíváncsi, úgy, kérem, kattintson a www.drgaudi.hu honlapra, ahol szakmai-közéleti publikációimat is elolvashatja.

Nemzeti jogvédő tevékenységemről teljes részletességgel tájékozódhat a Nemzeti Jogvédő Szolgálat honlapján: www.njsz.hu

Határon túli magyar fiatalokat segítő civil-karitatív munkásságomat a Magyar Csodaszarvas Egyesület honlapján ismerheti meg: www.csodaszarvas.hu