Tovább folytatódik a gyurcsányi koncepciós Hunnia büntetőper megismételt 2. fokú szakasza Budaházy és 9 társa ügyében + elindult a szabadsagot.com + dokumentumfilmek a vádlotti családokról

Ezúton ajánlom megtekintésre és terjesztésre  az alábbi híreket és videókat, annak kapcsán, hogy február 8-tól megkezdődött a Fővárosi Ítélőtáblán a gyurcsányi koncepciós terrorvádas Hunnia büntetőper megismételt másodfokú tárgyalási szakasza a tavaly december végi kedvező köztársasági elnöki eljárási kegyelmi döntésekből kimaradt Budaházy György és 9 vádlott-társa ügyében.

Hét vádlott-társuk már megkapta az elnöki kegyelmet, Budaházy és 9 vádlott-társának  kegyelmi kérelmei még elbírálásra várnak.

Egyre többen állnak ki a teljes körű kegyelmi rendezés mellett:  Dr. Csókay András kiállása Budaházy György és társai mellett

Elindult a kegyelmet szorgalmazó kampányoldal: a szabadsagot.com, amelyen elérhető a Budaházyék kegyelmét sürgető petíciót !

Kérjük írják alá és terjesszék !

A február 8-án tartott első nyilvános ülésen történteket a PestiSrácok videós tudósítása foglalja össze, amelyben Budaházy György is értékeli az eddigieket.

A következő bírósági nyilvános ülés az ügyben holnap (február 10. péntek) 9 órától a Fővárosi Ítélőtáblán (1027 Budapest, Fekete Sas u. 3. I. em. 1.)

További tervezett ülésnapok: 2023. február 15., 17., 22. és március 1., kezdés mindig 9 órától.

Március 1-jén várható jelen állás szerint a befejező határozat, de még ez változhat, jelezzük, ha így lesz.

Ajánlom szíves megtekintésre a Hunnia-ügy 3 vádlottjáról és családjaikról (közte Budaházy Györggyel és családjával) készített három megrázó dokumentumfilmet (készítette: Füssy Angéla és dr. Morvai Krisztina). A filmek a pestisracok.hu és a szabadsagot.com oldalakon is megtalálhatók.

1. Kegyelemre várva: a Budaházy család és a terrorvád 14 éve

2. Hunnia-portrék: Egy terrorper árnyékában született nagycsalád (Videó)

3. Hunnia-portrék: Gyurcsányék terroristának bélyegezték, elismert örökségvédő szakember lett

Szabadságot Budaházyéknak !

Honfitársi üdvözlettel:

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,

a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője

Telegram: t.me/nemzetijogvedok

E-mail: njsz@nemzetijogvedo.hu

Adószám: 19334684-1-05