Szombaton lesz 15 éve, hogy Gyurcsány csapaterős terrort alkalmazva rontott a nemzetre

Forrás: internetfigyelo.com

15 éve Gyurcsány csapaterős terrort alkalmazva rontott a nemzetre - Gaudi-Nagy Tamás és egy nyakon lőtt áldozat a Hír Tv-ben

2006. október 23-án akár nyugodtan is emlékezhettünk volna az 1956-os forradalom és szabadságharc 50. évfordulójára.

Azonban az akkori miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc miután a 2006-os választásokat  hazugságkampányt folytatva elcsalta, ismételten hatalomba került, majd ezt a hatalmat az őszödi beismerő beszéd “kiszivárgása” után erőszakkal és véres kézzel tartotta meg, karhatalmi erőszakkal nekiesve a hatalombitorló hazug miniszterelnök és kormányának leváltását követelő tömegre, illetve megemlékezőkre 2006 őszén.

Alkoholgőzös rendőrterroristák ezrei rontottak rá a legnagyobb akkori ellenzéki párt, Fidesz emlékező naggyűlésén részt vett, békés tömegre,  majd a véres terrorakció után a politikai és rendőri vezetők folyamatosan, cinikus módon tagadták és tagadják mindazokat a jogszerűtlenségeket és bűncselekményeket a szörnyű következményekkel együtt, amelyeket az általuk vezérelt úgynevezett rendvédelmi szervek, vagyis rendőrterroristák követtek el az egyébként békésen tiltakozó, megemlékezni akaró polgárokkal szemben.

A Hír Tv vendége volt ezekre az gyalázatos eseményekre emlékezve dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője és a gyurcsányi terror egyik nyakon lőtt, kis híján meghalt áldozata, Apáthy Istvánné. A nemzeti jogvédő és jogsértett egy 15. évfordulós emléktörvény elfogadását szorgalmazták, amely többek között kimondaná az áldozatok előtti főhajtást, pénzügyi jóvátételük megtörténtét, az el nem évülő állami terrorcselekmény felelősei megbüntetésének szükségességet és közkegyelmi úton zárná le a 2010 előtti politikai ellenállókkal szemben koholt bizonyítékok alapján indított koncepciós pereket, mint például a Budaházy György és 16 társa ellen 12 éve tartó büntetőeljárást.