Steiner őszintétlen és képmutató

Steiner Pálnak kéne megkövetnie Gaudi-Nagy Tamást a tegnapi vita során történtek miatt - mindezt Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője közölte sajtótájékoztatóján.


A tragédiák emlegetése kapcsán jókat röhögött Steiner Pál


Mirkóczki leszögezte: a Jobbik a tegnapi, közel hatórás vitában végig higgadtan, tényszerűen, érzelemmentesen és korrekten vett részt, nem volt ez másként Gaudi-Nagy Tamás esetében sem. A képviselő ugyanis semmiféle holokauszttagadást nem követett el, mindössze egy-egy emlékhely hitelességét kérdőjelezte meg egyes történészek kutatásaira hivatkozva. Az emberi tragédiák tényét senki nem vonta kétségbe, sőt, a Jobbik minden egyes felszólalója kihangsúlyozta, emberélet és emberélet közt, valamint bűnös és bűnös között sincs különbség. - eddig a címoldalon

Mirkóczki szerint a zsidó származását többször deklaráló Steiner a magyarországi zsidóság egyik legnagyobb szégyene; hiteltelen, őszintétlen és képmutató. Gaudi felszólalása alatt figyelt, pontosan tudta, hogy miről van szó, mégis végigröhögte azt. Saját felszólalása alatt érzelmi zsarolással próbált nyomást gyakorolni képviselőtársaira, ám később folyamatosan röhögcsélt a magyar vagy épp magyarországi zsidó áldozatokról szóló vita során.

A Jobbik politikusa szerint az egyetlen lehetőség, hogy Steiner Pál kövesse meg Gaudi-Nagy Tamást, és kérjen bocsánatot nemcsak tőle, hanem azoktól a zsidóktól is, akik maguk is áldozatai voltak a holokausztnak. Mirkóczki szerint Steiner a tragédiákkal visszaél, zsarolásra, mások lejáratására próbálja azokat használni.

forrás: Alfahir