Megemlékezés a Kossuth tériek 15 évvel ezelőtti tiltakozásáról - Dr. Gaudi-Nagy Tamás beszéde

A Kossuth tériek 15 évvel ezelőtti tiltakozására és a gyurcsányista terrorra emlékező nemzeti megemlékezésre 2021. szeptember 17-én került sor a Kossuth téren. (videós összefoglaló itt látható.)

A Magyar Nemzeti Bizottság 2006, a Közhatalom Jogsértettjei Egyesület, valamint a Nemzeti Jogvédő Szolgálat szervezésében lezajlott rendezvényen a nemzeti önrendelkezés és ellenállás  közismert civil személyiségei is felszólaltak.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás NJSZ ügyvezető a gyűlés végén tartotta meg az itt teljes egészében közreadott beszédét a választási csalást elkövető, Gyurcsány vezette balliberális kormányzat elleni népfelkelésről, a válaszul bevetett rendőrterrorról, megtorlásokról, és meghurcolt hazafiak érdekében folytatott nemzeti jogvédő  küzdelmekről.

És arról is, hogy miért kell megakadályozni, hogy az akkor a nemzetre támadó, országunkat csődbe vivő, kiárusító, eladósító, elcsatolt magyarokat eláruló és globalista külföldi köröket kiszolgáló, 2010-ben megbukott garnitúra részben új szereplőkkel, szövetségesekkel visszatérhessen a hatalomba.

Beszéde végén dr. Gaudi-Nagy Tamás ismertette   a 15. évforduló alkalmából az Országgyűlés általi elfogadásra javasolt törvény-tervezetét, amelyhez a miniszterelnök, a kormánypártok és a hazafias képviselők, de minden magyar  támogatását kérte.

A 2006-os emléktörvény az alábbi 4 pontból állna a javaslata szerint:

  törvényi szinten is megköveti az Országgyűlés a 2006 őszi áldozatokat, jogsértetteket, a kiemelt helytállást tanúsítóknak állami kitüntetést kezdeményez,

– rámutat Országgyűlés a tömeges rendőri erőszakért felelős személyek terrorcselekmény miatti elévülhetetlen, különösen politikai vezetők felelősségére és felelősségre vonásuk fontosságára utal,

– az Országgyűlés elismeri a jogsértettek 2010 utáni jóvátételi folyamatát elismeri és méltatja (a karhatalmi erőszak és megtorló eljárások miatt elszenvedett jogsértések miatt pénzügyi jóvátételt kapott 300 jogsértett, összesen több mint 300 millió forint összegben)

– az Országgyűlés közkegyelmi rendelkezéssel megszüntet minden olyan büntetőeljárást, amelyet  2006. október 26-tól 2010. április 25-ig terjedő időszakban a hazánk területén alapvető politikai szabadságjogok gyakorlásával, valamint politikai ellenállással összefüggésben polgárok által elkövetett cselekmények miatt indult (pl. a gyurcsányi indíttatású, több mint 12 éve zajló, Budaházy György és 16 hazafi elleni terrorvádas büntetőper)