A magyar föld megvédése szent kötelesség (videóval + frissítve)

Június 10-én délután az Országházzal szemben megint felsorakoztak a  tiltakozók (köztük a Jobbik néhány országgyűlési képviselője is:  Gaudi-Nagy Tamás, Kepli Lajos, Magyar Zoltán,Vágó Sebestyén és Zagyva  György Gyula), hogy a Váralja Szövetség és az Élőlánc Magyarországért  által szervezett tüntetésen követeljék a kétharmados többség által  eredetileg hétfőn elfogadni kívánt földtörvény visszavonását és a  kiálltak egy, a magyar érdekeket igazából védő földtörvény mellett. A  végszavazásra végül hétfőn nem került sor, azt  péntekre tervezik.


 A tüntetésen felszólalt Ángyán József országgyűlési képviselő is, aki  drámai szavakkal hívott fel mindenkit arra, hogy akadályozzuk meg  együtt a földtörvény jelenlegi formában történő elfogadását, amely a  nagytőke és a magyar termőföldre áhítozó külföldiek érdekeit  szolgálja. A Kormány képviselői azt állítják a törvény a magyar gazdák  érdekeit oltalmazza és a külföldiektől is védi a termőföldet. Ángyán  József hitelessége és felkészültsége megkérdőjelezhetetlen, ezért neki  kell hinnünk! Nagy a baj! Az Országgyűlésben várhatóan június 14-én  pénteken 9.30-tól kezdődő ülésén kerül sor az új földtörvény  zárószavazására. Addig is mindenki tegyen meg minden tőle telhetőt  annak érdekében, hogy az általa elérhető kormánypárti képviselőt  győzze meg arról, hogy ne szavazza meg ezt a kártékony törvényt!  Fontos, hogy legyenek minél többen az Országház közelében pénteken  délelőtt, hogy ezzel adjanak nyomatékot a magyar nép jogos  követelésének. A Jobbik frakció képviselői is folytatják a magyar  termőföldért küzdelmüket és mindent megtesznek a törvény elfogadása  ellen!

Legfrissebb országgyűlési tájékoztatás szerint nem holnap azaz június 14-én, hanem egy hét múlva, június 21-én lesz a földtörvény zárószavazása, ezért ekkorra kell minél többen ott lennünk az Országházban és környékén!

Gaudi-Nagy Tamás
országgyűlési képviselő


 Itt látható a Hungária TV tüntetésről készült képes összefoglalója és  Gaudi-Nagy Tamás földtörvénnyel kapcsolatos helyszíni nyilatkozata:

 

Itt látható Ángyán József országgyűlési képviselő beszéde:

Itt látható Magyar Zoltán jobbikos országgyűlési képviselő június 10-i napirend előtti felszólalása földtörvényről: