Letakarták a zsidók a Budaházynak szánt üzenetet a majálison

Május 1-én ismét a politikai foglyok szabadságát követelő tüntetésre került sor Budapesten. A vonulás a Hősök teréről indult és a Városligetben ért véget, ahol éppen majális volt. A szervezők minél több ember figyelmét szerették volna felhívni Budaházyék helyzetére, ennek azonban nem mindenki örült.

Képgaléria a vonulásról ITT, videó ITT. Képek a majálison történtekről ITT, videó ITT.

A Hősök terén délelőtt egybegyűlteket Zagyva György Gyula, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) elnöke és Gaudi-Nagy Tamás, Budaházy György ügyvédje köszöntötte, majd a résztvevők lassan átvonultak a Városligetbe. A szervezők minél több ember figyelmét szerették volna felhívni Budaházy és a politikai foglyok helyzetére, ezért esett a választás május 1-ére, hiszen ilyenkor rengeteg ember látogat ki a fővárosi rendezvényekre.
Figyelve a reakciókat, általánosságban elmondható, hogy a sétálgató, sört ivó és vattacukrot eszegető emberek arcára kiült a döbbenet a kis vonuló csapat, illetve a magasba tartott feliratok láttán. Sokan azt sem tudták, hogy vannak politikai foglyok, haladás azonban, hogy Budaházyról már hallottak, de a cionista médiának köszönhetően sajnos csak terroristaként emlegették.

A demonstrálók néha megálltak, hogy Gaudi-Nagy Tamás, Toroczkai László vagy Budaházy György édesanyja rövid beszédét nyugodtan meghallgathassák, de a rövid vonulás ezzel nem ért véget, hiszen a "célközönség" a Petőfi Csarnoknál felállított színpadnál nézte a műsort. Szabó Vs. ZagyvaSzabó Vs. Zagyva A tüntetők részéről beszédekre itt már nem került sor, annál inkább néhány vitatkozásra, hiszen az Árpád-sávos illetve HVIM-es zászlót és a Budaházy-s transzparenseket meglátó baloldaliaknak hevesebben kezdett el verni a szívük.

Elsőként Szabó Zoltán (tudják, aki szerint mindenki terrorista) termett elő a semmiből és Zagyva György Gyulával keveredett vitába, melynek csak annyi lett az eredménye, hogy az MSZP-s képviselő fülét-farkát behúzva arrébb állt, a tüntetők pedig tovább sétáltak.

A majálisra kilátogató vegyes nemzetiségű tömeg egyébként valószínűleg csak az ingyen virsli és sör illetve az idétlen vidámparki játékok miatt ment ki a Városligetbe, ez helyett azonban egy komplett ideológiai kiképzést kaptak. A felállított színpadon Horváth Csaba és Mesterházy Attila mondott beszédet délben, de az MSZP-n kívül szerte a Ligetben, kisebb-nagyobb sátrakban számos baloldali szervezet képviseltette még magát. Tulajdonképpen ott volt az összes antifasiszta tüntetésekről ismert mozgalom, illetve megismerhettünk egy újabbat is, melynek neve Jobbik? NEM!

Mielőtt Zagyváék az ő sátrukhoz értek, útba esett a Baloldali Feminista Hálózat egyik üzenőfala, melyen hatalmas betűkkel az állt, hogy "Üzenj az erőszaknak!" A HVIM elnöke élt is a lehetőséggel és nyomban odafirkantotta, hogy "Szabadságot Budaházynak!" Ezután azonban odébb kellett állnia, mert szóváltásba keveredett egy hazafi és egy majálisozó. Amíg Gyula és Gaudi az indulatokat csitította, előpattant egy igen frusztrált állapotban lévő nő és az izraeli zászlóval letakarta, leragasztotta a Budaházynak szánt üzenetet!

Később gyorsan odatették a magyar zászlót is és tizenéves zsidó nyikhajok a tábla elé álltak, nehogy valaki véletlenül megfogalmazzon még egy üzenetet.

A felháborodott hazafiak nyomásának engedve a zászlók később lekerültek, hiszen senkinek sincs ahhoz joga, hogy ilyet tegyen, még arra hivatkozva sem, hogy ő a főszervező!

Magyarország a magyaroké!

Szabadságot Budaházynak és a politikai foglyoknak!

Forrás: Szent Korona Rádió