Leégtek az ellenem fenekedő vélemény-terroristák

Amint azt az idei május 27-i közleményemben írtam az MSZP által erőltetett "auschwitzi  tábor magyar diákok általi kötelező látogatása állami pénzen" című újabb holokausztprojekt (szerencsére nem lett kötelező és nem állami pénzen) vitájában a helyszín hitelességével kapcsolatos kritikákra utaló parlamenti felszólalásom a magyargyűlölők dühödt támadását váltotta ki: a szemkilövő-gyurcsányista DK és egy "forradalmi" zsidó-védő feljelentett, az MSZP-s Steiner megint nem tudta türtőztetni az igazsággal és magyarsággal szembeni indulatait.

Az ügyészség a feljelentéseket helyesen elutasította és álláspontomat visszaigazolva megállapította, hogy szó sincs bűncselekményről. Ezzel tehát bebizonyosodott, hogy ki lehet mondani az igazságot a szent tehénnek nyilvánított témákban is, tehát a vélemény-nyilvánítási szabadság teljes korlátozása ezen a téren sem érvényesül. Bátorság és tudatosság kell, és a jogszabályok pontos ismerete, mindez egyúttal nemzeti jogvédő feladat is: nem hagyhatjuk, hogy a magukfajták állandó offenzívában legyenek a mi hazánkban. Most csattanós választ kaptak és alaposan felsültek a rám vadászó, megélhetési magyargyűlölők, akiknek a hisztérikus, ügyészséget is rágalmazó  reakciói egyértelműen megmutatják jó úton járok és az ügyészség sem hagyta magát terrorizálni,  a törvényességet érvényesítette ebben az ügyben. Sokan adtak kedvező visszajelzést, sokak szeme nyílt fel és egyúttal sokan kaptak megerősítést arra, hogy vállalni kell a küzdelmet a haza visszaszerzéséért. Köszönöm a sok biztatást és együttérzést, munkámat a megkezdett úton töretlenül folytatom.

Tanulságos elolvasni a DK-s Vadai Ágnes reakcióját, amely mindennél többet elmond a hatalomba visszavágyó szemkilövő, magyarellenes társaság felfogásáról és szándékairól. Soha többet nem engedjük őket a hatalom közelébe!

Gaudi-Nagy Tamás