"Kedves Elvtársak, az Önök hajója elsüllyedt!" - Gaudi a Simon-ügyről

„Nagyon sajnálom, hogy  ciklus végén jutott el oda a kormány, hogy felismerje, következménye kell legyen a politikusbűnözésnek” – kezdte február 13-ai felszólalásait Gaudi-Nagy Tamás.

Gaudi hozzátette, hogyha a fideszesek követték volna a Jobbik frakció iránymutatását a politikusbűnözés felszámolására, akkor a baloldali padsorok kiürültek volna, de persze valószínűleg a kormánypárti padsorokban is lett volna ürülés. Simon Gábor ügyét nem úszhatja meg az MSZP szárazon, és erősen azt kell feltételeznünk – tette hozzá a radikális képviselő –, hogy ez a pénz külföldről érkezett, a gyarmatosítóktól, amellyel a baloldalt finanszírozzák, hogy folytassák hazaáruló tevékenységüket.

Kedves elvtársak – fordult a jogvédő honatya a baloldal padsoraihoz –, az önök hajója elsüllyedt! Tessék követni Simon Gábor példáját, lemondani a mandátumról, és elhúzni a közéletből! – szólította fel őket.

Gaudi rátért az SZDSZ tartozásaira is, és kihangsúlyozta, a parlamentnek most megvan a lehetősége, hogy elsüllyessze a liberális párt maradékait is. Végül a jogvédő honatya ismét rámutatott: ideje visszaadni a lenyúlt pártállami vagyonokat is!

Hogy részletesen mit gondol Gaudi az ügyről, azt az alábbi videóban lehet megtekinteni: