Gaudi a Hír Tv-ben nyilatkozott a Vasvári ügyről, a 2006 őszi terrort követő megtorlásokhoz nyújtott, retorzió nélkül maradt bírói közreműködésről, a bírói függetlenség, felelősség valódi lényegéről és a Budaházy-Hunnia ügy kegyelmi megoldásáról

2022. augusztus 24-én a Hír Tv-ben nyilatkoztam egy, a 2006 őszi megtorlásokban kétes szerepet játszott, de azért semmilyen retorziót nem szenvedett, sőt azóta Országos Bírói Tanács szóvivőjévé "bukott" bíró (dr. Vasvári Csaba) hazánkat külföldön hazug alapon támadó akciója kapcsán a jogállamiságot valóban fenyegető bírói visszaélésekről, a bírói függetlenségről, a bírói felelősségről, a 2006 őszi állami terrorról és a megtorlásokhoz nyújtott  bírói közreműködésről.

Kritizáltam ezen liberális körítésű és EU érdekeit szolgáló politikai akciót és egyúttal utaltam arra is, hogy bírói talárba bújt "aktivista" jelensége sajnos nem egyedi. Megemlítettem azon bíró esetét, aki Budaházy-Hunnia ügyben idén márciusban 117 éves justizmord jellegű ítéletet hozott, lassította a kegyelmi kérelmek intézését, megengedhetetlen, sértő hangvételben bírált védőket, vádlottakat és tanúkat, ráadásul jogvédőként kifejtett tárgyalótermi véleményemért fegyelmi eljárást kezdeményezett ellenem, aminek az ügyvédi kamara "természetesen"  utat engedett. Szorgalmaztam ennek a félresiklott és gyurcsányi ihletésű Hunnia terrorpernek a kegyelmi lezárását.

Az interjú a Hír Tv oldalán itt található!