Gaudi: „Ha visszajön a baloldal, mindannyian le leszünk vadászva”

2013. október 14-én Gaudi-Nagy Tamás A rezsicsökkentés védelméről az európai uniós bürokrácia nyomásgyakorlásával szemben címmel ellátott politikai nyilatkozattervezet (T/12173) vitájában rámutatott, hogy milyen óriási a tét most, azaz mi vár a magyar nemzet tagjaira, ha visszatér a baloldal.

„Tegyük egyértelművé, hogy az Uniónak semmilyen hatásköre nincs a rezsicsökkentéssel kapcsolatban. (…) Az energiapiacon alkalmazott rendszerhasználati díjak kérdése nem uniós hatáskör” – kezdte a vitában az újabb felszólalását Gaudi-Nagy Tamás. „Vegye el a szőrös mancsát az Európai Unió a magyar emberek megélhetésével kapcsolatos kérdésekről” – tette hozzá, majd a szocialisták felé fordulva megjegyezte, „hagyják abba az ügynökszerű kiszolgálását az EU-nak és az energiacégek ügynökeiként a magyar haza árulását”.

A továbbiakban a radikális honatya felmutatta a Die Zeit egyik friss különszámát, amelyben a fasizmus európai történetéről lehet olvasni, és amelyben mindössze egy aktuális cikk található, Heller Ágnes tollából. Ebből ismerteti, hogy Heller „elsírja magát, mint demokrata, és elmondja, hogy Orbán Viktor szerelmes a saját nacionalizmusába, ami egy drog, amit hatalmas adagokban ad a népnek, és ez a gyűlölet, ami a szomszédok, a románok, a szlovákok, a cigányok és a zsidók ellen megy”. Gaudi hangsúlyozta, hogy a cikk „tele van hazugsággal és gyűlölettel”, ami a magyar nemzet ellen szól, és ebből is látszik, hogy „milyen erők szövetkeznek Magyarország ellen”.

Felhívta a jelen lévő képviselők figyelmét, hogy óriási a tét, ugyanis, „ha visszatér a baloldal, akkor mindannyian le leszünk vadászva”, majd hozzátette, akkor a „magyar nemzet tagjai a felemelt fej helyett a rabságba lesznek taszítva, úgyhogy ezt kell megállítani.”

További hírek:
http://www.facebook.com/gaudinagytamas