Gaudi-Nagy Tamás töretlen hittel folytatja megkezdett munkáját (videó)

Gaudi-Nagy Tamás közleménye a május 23-i parlamenti felszólalásával kapcsolatosan ellene irányuló támadásokra reagálva: vélemény-terrorizmus és műhisztéria

Mivel Magyarországon jelenleg vélemény-terrorizmus és műhisztéria zajlik ebben a szent tehénnek nyilvánított témában, ezért annak  továbbragozásával nem kívánok további muníciót adni a nemzetünket folyamatosan provokáló magyargyűlölőknek. Minden energiámat latba vetve, továbbra is a magyarság sorskérdéseivel kívánok foglalkozni, úgy mint a gyarmatosított állapotunk, az elszakított magyar területeken élő magyar közösségek önrendelkezési küzdelmei, a gazdasági nehézségek, a munkavállalók kiszolgáltatottsága, a multinacionális cégek jogtipró magatartása, a magyar föld végveszélybe kerülése, a társadalom elszegényedése, a devizahitelnek nevezett csalás károsultjainak megmentése, a drámai közbiztonsági helyzet és az elmaradt elszámoltatás.

A teljes felszólalásom  fényében látszik, hogy a diktatúrák áldozatai közötti kettős mérce és a magyar nemzet kollektív bűnössé nyilvánítása ellen szólaltam fel. Arra is felhívtam a figyelmet, hogy a hatályos törvényi szabályozás meggátolhatja a történészi kutatás szabadságát és ennek alátámasztására az egyik történelmi emlékhellyel kapcsolatos kritikák létezésére utaltam, azok tartalmi ismertetése nélkül. Személyes véleményt nem fogalmaztam meg, visszautasítom azt a vádat, hogy ezzel bűncselekményt követtem volna el. Ha az említett felvetésre nem lenne lehetőség, akkor a vélemény-nyilvánítási szabadság megszűnne és a képviselők sem vehetnének részt felelősen és teljes súllyal a jogalkotásban. Az áldozatok emléke mindenkitől a józan ész szerinti mértéktartást, és a nem az ilyen műhisztériák gerjesztését követeli meg.

 
A botrány az, hogy az MSZP mai napig nem számolt el a törvénytelenül megszerzett pártvagyonnal és a 8 éves szocialista-liberális kormányzás kártevő felelőseit sem vonták teljes körűen felelősségre.  Mindkét témában tényfeltáró munkát végzek és elszámoltatást követelek. Ez magyarázza az MSZP és a DK ellenem intézett hisztérikus és gyűlölködő támadásait, Rogán Antal megszólalása pedig vélhetően egy önigazolási kényszer terméke azok felé, akik nyomás alatt tartják az országot.

 
Képviselői munkámat továbbra is a magyar nemzeti érdekek melletti kiállás jegyében folytatom jogi ismereteimet és nemzeti jogvédő tapasztalataimat is felhasználva. A 2010-ben megfogalmazott jelmondatomat mai is változatlanul vallom: célom, hogy a jog ne a kifosztás és az elnyomás eszköze legyen, hanem a közjót szolgálja, és biztosítsa a magyar emberek szabadságát, méltóságát, biztonságos, büszke és boldog életét.

Budapest, 2013. május 27.

Kapcsolódó:

Feljelenti a DK Gaudi-Nagy Tamást
MSZP: a legfőbb ügyész indítson eljárást Gaudi Nagy Tamás ellen! (videó)
A botrány - jogot nem, de kegyeletet- és jóízlést sértettek a Parlamentben
Rogán elhatárolódik, a Mazsihisz pedig ,,intézkedést vár" a házelnöktől Gaudi-Nagy Tamás kijelentése miatt