Gaudi-Nagy Tamás és zenekarának dalai!

Hungarica-koncertet rendeztek nemrég a Wigwamban a Nemzeti Jogvédő Szolgálat megsegítésére. A remek hangulatú koncerten fellépett még a Patrióta, Gaudi-Nagy Tamás és zenekara, és volt árverés is.

Február 13-án került sor a Koncert a Nemzeti Jogvédelemért elnevezésű rendezvényre. A belépőjegy a Hungarica új maxijához járt, a helyszínen vett jegyekhez pedig a maxi. Rengetegen voltak kíváncsiak a koncertre, ami bevételének jelentős része a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (NJSZ) munkájának megsegítésére szolgált.

Elsőként a vendégzenekar, a Patrióta lépett színpadra, és alapozta meg a hangulatot. Őket a Szent Korona Rádió hallgatói már jól ismerhetik, akik azonban még nem hallották volna a zenéjüket, álljon itt egy, a helyszínen készített videónk a Sehonnai bitang nemzet című dalukról:

 

2009.02.13. Patrióta (Wigwam) from szkr on Vimeo.

A Patrióta után elárverezésre került a rendezvény moderátorának, Maginak (Szent Korona Rádió) a segítségével Keltai Zalán egyik festménye is, ami a Hungarica Demokratúra lemezének borítóját ábrázolta. Nagy meglepetésre kereken százezer forintért kelt el, ami szintén az NJSZ-hez került.

Ezután következett az est legnagyobb meglepetése, azaz Gaudi-Nagy Tamás és zenekara. Az NJSZ ügyvezető elnökének gyermekei és barátai léptek színpadra, és adtak elő három ismert dalt. A közönség imádta őket, aki nem volt ott, annak elmesélni rendkívül nehéz lenne, így közzétesszük (a beleegyezésükkel) a két dalról készült felvételünket:

 

2009.02.13. Nemzeti Jogvédő Szolgálat házi zenekara(wigwam) from szkr on Vimeo.

Az estét pedig a leginkább várt zenekar, a Hungarica zárta. Szokásosan pörgős, remek hangulatúra sikerült a koncertjük. Szinte az összes ismert és új dalt eljátszották, amikben vendégek is segítségükre voltak.

Képeink a koncertről itt találhatóak: KATT!

(Szent Korona Rádió)

Tags: