Védjük meg a balliberális lejáratással szemben Böjte Csaba testvért és gyermekmentő hálózatát ! - Füssy Angéla lebuktatta a háttérhatalmi erők által felbújtott rágalmazókat, hamisan vádolókat

A Nobel-békedíjra jelölt, ezernyi erdélyi gyermeket krisztusi útra vezető, sikeres keresztény gyermekvédő  intézmény-hálózatot vezető,  Böjte Csaba testvér elleni hazug balliberális lejárató kampányt bebuktatta Füssy Angéla, a PS bátor és okos újságírója ezzel a leleplező tényfeltáró cikkel.

Böjte Csaba és aki kiáll mellette (különösen  most Füssy Angéla oknyomozó patrióta újságíró) számíthat a Nemzeti Jogvédő Szolgálat jogi támogatására, mivel a Csaba testvér munkássága elleni sátáni támadások egy tőről fakadnak az Isten-Haza-Család  elleni háttérhatalmi rontással.

A hamis vád hazánkban is üldözendő bűncselekmény, ezért aki gerjeszti és terjeszti Csaba testvér és intézménye elleni aljas hazugságokat büntetőeljárással kell számoljon.

Én is aláírtam a Csaba testvér melletti petíciót és támogatom a kiállást mellette  akiért tűzbe teszem a kezem. 

1995 óta ismerem Őt, láttam honnét indult, mit és hogyan ért el a Jóisten kegyelme által, nem kérdés, hogy teljes mellszélességgel ki kell állni mellette minden keresztény, nemzeti magyarnak !

Honfitársi üdvözlettel:

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője