Tüdőgyulladás

Vona Gábor tüdőgyulladás miatt kényszerült kimaradni a BTK-módosítás vitáiból. Ezúton kívánok részére jobbulást és üzenem hogy miközben gyógyulás útját járja, képviselői, köztük én is haladunk előre az általa kijelölt úton!

Gaudi-Nagy Tamás

Alább Vona Gábor üzenete olvasható:

 

Többen kérdezték, hogy miért nem láttak ma a Parlamentben, amikor például a Btk. módosítás vitája is zajlott. Bár egy nagyon fontos, egyben szomorú nap volt, ahol mindenképpen ott akartam lenni, sajnos az élet közbeszólt.

Reggel szúró mellkasi fájdalommal és közel 40 fokos lázzal ébredtem, így gyorsan kórházba mentem, hogy megvizsgáljanak. A diagnózis: baloldali hörgő- és tüdőgyulladás.

Az orvos 10 nap kötelező ágynyugalmat, sok folyadékot és antibiotikumot írt elő. Ez egyben azt is jelenti, hogy az elkövetkezendő 10 nap programjait, előadásait le kell mondanom, amit nagyon sajnálok.

Egyúttal nagyon büszkén néztem végig frakciótársaim felszólalását, Balczó Zoltán, Gaudi-Nagy Tamás, Apáti Pisti és a többiek, azt hiszem, történelmi jelentőségű beszédeket tartottak, olyan dolgokat mondtak ki, amelyek eddig nem nagyon hangoztak el még a magyar Országgyűlésben.

A Fidesz-MSZP-LMP koalíció meg szégyellje magát, hogy a tisztességes vidéki magyar és cigány emberek helyett a bűnöző cigányok oldalára álltak. A felelősségükkel egyszer majd el kell számolniuk.

Vona Gábor