"Szavazz négy nemmel a gyermekekre acsarkodó téveszmék ellen! " - mozgósító hazafias kampányvideó az április 3-i gyermekvédelmi népszavazásra

Kedves Honfitársam !

Ezúton ajánlom megtekintésre és minél szélesebb körű terjesztésre az április 3-i gyermekvédelmi népszavazásra a Nemzeti Filmkészítők Egyesülete által készített, " Szavazz négy nemmel a gyermekekre acsarkodó téveszmék ellen! " című kampányvideót, amely hazafias közszereplők figyelmeztető üzeneteivel és sokkoló felvételekkel, képekkel hívja fel a figyelmet a Nyugatot már sajnálatos módon uralma alá hajtó gendermérgezés veszélyeire és mozgósít a négy kérdésra adandó négy nem válaszra.

Youtube-on:

Odysee-n (cenzúramentes vidómegosztó, amelyen elérhető lesz a film akkor is, ha a youtube letiltással reagál a gyermekvédő vélemény-nyilvánításra)

Az április 3-i népszavazáson négy nemmel parancsolhatnak megálljt a normalitáspárti magyar polgárok a genderlobbi kártékony, család-, illetve nemzetromboló és egyre agresszívabb támadásának.

A sorosista balliberális oldal (pártok és álcivil NGO-k hálózata) e közben sunyi és antidemokratikus  módon érvénytelen szavazatra buzdít, aljas szándékaikat nyíltan most nem vállalják fel, de ez ne tévesszen meg senkit. Céljaik egyértelműek: globalista megbízóik akaratának megfelelően fel akarják számolni a nemzetünk kötőszöveteit jelentő  nemzeti, hagyományos nemi és keresztény identitást.

Gyermekeink és nemzetünk megvédése érdekében tehát minden jóérzésű, normalitáspárti honfitársunknak el kell mennie április 3-án és a nemzeti erők választási támogatása mellett a mind a négy népszavazási kérdésre nemmel kell a gyermekeink megvédésre érdekében szavazni !

A kampányfilmben a népszavazási kérdésekre adandó négy  nem mellett állnak ki az következő közéleti személyiségek:

-  Balogh Bence , a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom fővárosi elnöke,

-  Budaházy Edda, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom vezetője,

-  Budaházy György hazafi (jelenleg koncepciós terrorváddal elsőfokon 17 évre elítélve, letartóztatásban)

-  Dr. Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője,

 - Kónya Dorottya, HVIM aktivista

-  Dr. Téglásy Imre, az Alfa Szövetsége elnöke.

A népszavazással egyidejűleg április 3-án tartandó választáson nem engedhetjük át a hatalmat nemzetrontó erőknek, mert annak a magyarságra nézve végzetes következményei lennének !

Kérem segítse a normalitáspárti népszavazási kampányt e videófelvétel (mindkét link) és üzenet minél több helyre történő eljuttatásával  !

Isten óvja és vezesse Magyarországot !

Nem engedünk a magyarok jogaiból !

Szabadságot Budaházyéknak !

Honfitársi üdvözlettel:

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,

a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője

Telegram: t.me/nemzetijogvedok

E-mail: njsz@nemzetijogvedo.hu