Gaudi-Nagy Tamás a Politikai Hobbistában a Budaházy-Hunnia ügy kegyelmi rendezéséről, a gyermekvédelmi népszavazásról és a választás tétjéről

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője 2022. március 30-án a Pesti Tv Politikai Hobbista című műsorának második részében Jeszenszky Zsolt műsorvezető kérdéseire válaszolva beszélt a Budaházy-Hunnia ügynek a  drasztikus és kegyetlen március 16-i  ítélet után szükségessé vált kegyelmi rendezéséről, a gyermekvédelmi népszavazás és az országgyűlési  választás tétjéről, illetve a balliberális szörnykoalíció hatalmon kívül tartásához  és a főhatalom nemzeti kormányzásban való  tartásához fűződő nemzeti érdekekről. A beszélgetés a felvételen 22:53-tól látható. (A műsor első részében az orosz-ukrán háborúról, annak súlyos energetikai kockázati és politikai következményeiről, az ukrán állam nemzeti kisebbségeket elnyomó jellegéről és Márky-Zay újabb, sokadik abszurd és vállalhatatlan kijelentéséről volt szó.)

A Pesti Tv ajánlója a beszélgetéshez:  "A második félidőben Gaudi Nagy Tamás, jogász volt a Hobbista vendége, aki ezúttal elsősorban a nagyon sokakat felháborító, Budaházy Györgyre kiszabott ítéletről beszélt részletesen. A jog háttérről is sok fontos dolgot megtudhattunk, többek között, hogy a mai napig nincs cáfolhatatlan bizonyítéka a vádlottak (Budaházyval együtt összesen tizenheten) esetében a terrorizmusnak. És remélhetőleg van némi fény az alagút végén, a Köztársasági Elnökhöz fordultak kegyelmi kérvénnyel. És üzent Budaházy családja is: félre kell tenni a személyes sérelmeket, és a nemzeti elköteleződésű kormányra szavazni. Mert ha valamilyen tragikus fordulat miatt a baloldal kerülne hatalomra, akkor Budaházynak biztos, hogy esélye nem lesz a szabadulásra."

 A beszélgetés során felvillantott normalitáspárti, négy nemre buzdító népszavazási kampányvideó - amelyben Budaházy György is megszólal - teljes egészében itt érhető el.