Folytatódik a koncepciós per ellenem a Pásztor ügyben

Ezúton tájékoztatom a hazafias közvéleményt, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróságon (1055 Budapest, Markó u. 25. fszt. 11.) 2015. március 9-én hétfőn 9 órától folytatódik az ellenem a tavalyi földvédő tüntetés kapcsán indított koncepciós büntetőeljárás. Aki szolidáris velem és megteheti, kérem jöjjön el a tárgyalásra és személyesen erősítse a nyilvánosság garanciális erejét.

A mostani tárgyaláson az ügy harmadik vádlottjának vallomására, tanúvallomásokra és a közvádas bűncselekmény hiányát igazoló felvételek megtekintésére (a lényeg ezen rövid filmen látható) kerül sor. Biztató előjel, hogy az első tárgyaláson már megroggyant képtelen vádat képviselő ügyészséget 8 napos határidővel felhívta a bíró bizonyítási indítványainak pontosítására.
Az első tárgyalásról készült összefoglaló itt olvasható és látható.

Az első tárgyaláson tett vallomásom itt látható teljes egészében.
Dr. Morvai Krisztina büntetőjogi értékelése az ügyről itt látható.
Továbbra is harcedzett nemzeti jogvédőként nézek szembe ezzel a kreált váddal, amelyet vissza fogok verni nemzeti jogvédő kollégáim szakmai segítségével, nemzeti jogvédő szolgálatomat pedig rendületlenül folytatom. Azért az elgondolkodtató, hogy rám súlyosabb büntetést kért az ügyészség mint a 2006 őszi rendőrterrorért felelős rendőri vezetőkre, akik perében Gyurcsányt csupán tanúként idézték jövő keddre… Qui prodest ?

Budapest, 2015. március 7.
Dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő
www.gaudinagytamas.hu