Budaházy György normalitáspárti üzenete a gyermekvédelmi népszavazásra

Budaházy György húgával, Budaházy Eddával, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom vezetőjével és több hazafias szervezettel együtt már hosszú évek óta fellép a magyar gyermekeket fenyegető genderlobbi törekvéseivel szemben. Elsők között hívta fel a figyelmet arra, hogy az LMBTQ mozgalom céljai és tevékenysége súlyosan veszélyezteti a magyar gyermekek Alaptörvény által védeni rendelt jogát a szüléskori nemének megfelelő önazonossághoz. Ennek részeként évekkel korábban meghirdette másokkal együtt a magyar gyermekeket veszélyeztető LMBTQ propagandával szembeni zéró toleranciát, és követelte a teljes törvényi tiltást és szankcionálást.

Hazafias és érték-, élet- és jogvédő szervezetekkel együtt (pl. Alfa Szövetség, Hatvannégy Vármegye Mozgalom, Nemzeti Jogvédő Szolgálat, Nemzeti Filmkészítők Egyesülete) többször sikeresen lépett fel törvényes keretek között maradva alapvető jogait gyakorolva (pl. vélemény-nyilvánítási szabadság) a „Budapest Pride” közrendet és gyermekeket fenyegető, rendezvényei ellen. Tavaly júniusban többekkel együtt sajtótájékoztatóval és közleménnyel üdvözölte és a magyarság megmaradása, a jövendő magyar nemzedékek egészséges fejlődése, továbbá a normális, a természetes emberi, társadalmi kapcsolatok megőrzése érdekében szükségesnek és hasznosnak tartotta, hogy az Országgyűlés törvényt fogadott el a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni sokkal szigorúbb jogkövetkezményekről és a szexuális devianciák 18 év alattiak számára történő népszerűsítésének tilalmáról.

A felvételen Budaházy György a 2019-es Pride rendezvénysorozat kapcsán tartott normalitáspárti kerekasztal-beszélgetésen fejtette ki a napra napról időszerűbb gondolatait a gyermekek, családok és iskolák, védelme érdekében az erőszakos és veszélyes LMBTQ mozgalom romboló törekvéseivel szemben. Az általa felvetettek ügyében a választással egyidejűleg tartandó április 3-i népszavazáson négy nemmel parancsolhatnak megálljt a normalitáspárti választók a genderlobbi kártékony támadásának. A sorosista balliberális oldal e közben sunyi módon érvénytelen szavazatra buzdít, aljas szándékait nyíltan most nem vállalják fel...