"Alkotmányozás Fidesz módra" - Lakossági fórum Nagykanizsán

Nagykanizsa - Az elmúlt egy év politikai elemzése, alkotmányozás Fidesz módra címmel várta az érdeklődőket a Jobbik Magyarországért Mozgalom nagykanizsai Alapszervezete lakossági fórumra csütörtökön. A vendég ezúttal Gaudi-Nagy Tamás volt, a Jobbik országgyűlési képviselője, a Nemzeti Jogvédő Alapítvány kuratóriumi ügyvezetője volt.


Gaudi Nagy Tamás 209 felszólalásával a tekintélyes 2. helyen áll a parlamenti képviselők közt, de ha a felszólalások időtartamát nézzük, akkor ő az első – mondta a vendéget bemutatva Zakó László országgyűlési képviselő, a nagykanizsai alapszervezet és a megyei választmány elnöke. A Jobbik immáron egy éve parlamenti párt, s nem minden tanulság nélküli az elmúlt időszak, ezért is hirdetett lakossági fórumot a szervezet erre az időpontra.
Lassabban vesszük észre azokat a tendenciákat, melyek kijelölik a jövőt, - fogalmazott bevezetőjében Gaudi Nagy Tamás, de mint mondta: továbbra is az egy évvel ezelőtt meghirdetett célon, a radikális változás elérésén kell munkálkodnia a Jobbiknak. Hogy milyen irányba tartanak az ország ügyei, az előadó elmondta: véleménye szerint mindenütt a visszafejlődés, a visszametszés a jellemző, ami nem ritkán sajnos jogkorlátozásokkal is párosul. Voltak azért emelkedett pillanatok is az elmúlt egy esztendőben – mutatott rá Gaudi-Nagy Tamás, példaként említve a magyar állampolgárságról szóló törvényt: hangsúlyozta: a szóban forgó törvény is, hasonlóan a multik megadóztatásához, vagy a hazai vállalkozások adóterheinek csökkentéséhez – a Jobbik által protezsált törekvések, melyeket a kormány sajátjaként tálat és kezelt.

www.kanizsatv.hu