Adjon Isten minden jót ez új esztendőben !

"Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének - nem derék ember." (gróf Széchenyi István)

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) nevében is kívánok minden derék magyar embernek derűt, bölcsességet, erőt, elszántságot, egészséget, boldogságot és szerencsét az új esztendőre !

Kívánom azt is, hogy az új évben a külső és belső ellenségektől szorongatott Nemzetünk szabadsága és igazsága teljesedjék ki és jöjjjön el a szabadság a 9 éve tartó koncepciós Hunnia eljárásban törvénytelenül 125 évre ítélt Budaházy Györgynek és 16 hazafi társának!

A szabadságot nem adják ingyen, azért tenni kell és most meg kell védeni hazánkat bátran és bölcsen, összefogva minden derék hazafinak határon innen és túl !

Ehhez a kiváló felvidéki Kerecsen együttes ütős és igaz számával ("Vajon mit szól ehhez Brüsszel ?") kívánok kitartást és erőt !

https://www.youtube.com/watch?v=1OPLcceC3-c

Honfitársi üdvözlettel:

dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, 

a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője

www.gaudinagytamas.hu

https://www.facebook.com/gaudinagytamas/

UI.: Ezúton is köszönöm még egyszer a hazafias szolidaritást, amelynek révén a rám 2006 ősze miatt tavaly november 7-én kiszabott justizmord ítélet szerinti büntetés összegyűlt, befizetésre került, így nem kell leülnöm a 200 napot és e felett a Nemzeti Jogvédő Szolgálat számára több mint 200 ezer forint támogatás érkezett ! A Nemzet szolgálatára felesküdött NJSZ továbbra is várja a nemeslelkű támogatásokat (https://goo.gl/6vfb1k) !