12 érvem a nemzeti kormányzás mellett és a balliberális hatalomátvétel ellen

(dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, nemzeti jogvédő, volt országgyűlési képviselő, 2022. április 2.)

Kérek mindenkit aki ezt olvassa, küldje tovább és próbáljon szerezni legalább még egy embert annak érdekében, hogy a nemzeti kormányzást hatalomban, a balliberális koalíciót pedig hatalmon kívül tarthassuk!

  1. Elvi alapvetések

Ebben a kiélezett nemzetközi politikai és gazdasági válsághelyzetben az április 3-i magyar országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás tétje semmihez sem mérhetően hatalmas. A magyarság nemzeti megmaradása forog kockán.

A globalista háttérhatalmi erők hazánkat is meg akarják hódítani és le akarják téríteni a nemzeti önrendelkezés útjáról. Demokratikus mezbe öltöztetett hazai bábjaik, kiszolgálóik segítségével a balliberális új világrend engedelmes gyarmatává akarnak minket tenni hatalmas média, politikai és pénzügyi támogatással.

Az forog kockán, hogy folytatódhat-e a nyilvánvalóan nem hibátlan, de céljaiban és eredményeiben nemzetépítő, a szuverenitást, a normalitást, a családon és a munkán alapuló társadalmat védő politika. Vagy a koherens nemzeti programmal nem rendelkező, idegen érdekek szolgálatára és az Európai Egyesült Államok megvalósítására szegődött szivárványkoalíció újra gyarmattá teszi és a szerves nemzeti fejlődés útjáról letérítve káoszba dönti Magyarországot.

Mindannyiunk 12 éves verejtékes munkája, erőfeszítése nemzetünk szekerének rúdját helyes, önrendelkezési irányba állította. A nemzet hajóját alapvetően sikerült megóvni és az egyre viharosabb vizeken stabil kézben tartani. Pedig sok kihívással kellett megküzdeni: a balliberális kormányzás által csődbe vitt gazdaság újraélesztése, az általuk okozott hatalmas munkanélküliség, „balliberális szakértők” által eladósított állam, önkormányzatok, háztartások, a 2010-ig lerabolt államkassza visszatöltése, eltékozolt értékes nemzeti vagyonelemek visszaszerzése (pl. MOL, Főgáz, E.ON, Démász, Mahart stb.) vörösiszap-katasztrófa, soha nem látott árvizek és aszályok, fagykárok, 2015 óta folyamatosan délről támadó migránstömegek, az EU részéről egyre fokozódó politikai nyomás, a genderlobbi egyre agresszívabb támadása, a COVID vírusjárvány, a keleti szomszédunkban zajló háború és ennek menekültügyi, politikai következményei.

Tönkretenni mindezt néhány nap vagy hét alatt is lehetséges. Ahogy 1918-ban, 1945-ben vagy 2002-ben, úgy ma is egyértelmű, hogy egy olyan, a céljait megtévesztéssel és gyűlöletkeltéssel elérni kívánó gátlástalan politikai társaság sóvárog a hatalom után, amely rombolni akar és idegen érdekeket szolgálni.

Ahhoz, hogy egy kormány és az államigazgatás nemzetet építő módon működjön, egy irányba mutató döntések tízezreit kell meghozni egy koherens nemzetstratégia alapján. Ráadásul a III. világháború, egy globális energia-, és élelmiszerválság küszöbén még kiélezettebb a helyzet, még inkább szükség van felelős és magyar szívvel, ésszel gondolkodó és cselekvő országvezetésre.

Komolyan gondolja-e bárki, hogy ez az egymással is marakodó, gyűlölködő és gyülevész, megtévesztett magyarok szavazataival hatalomra törő megélhetési balliberális politikustársulat képes lenne erre ? Köztük azzal a Jobbikkal, amely egykor – még amikor én is képviselője voltam 2010-2014 között – a nemzeti érdekeink elkötelezett képviselője volt és fő céljának tekintette a nemzetrontó balliberális erőknek a hatalomból minden áron történő kiszorítását. Ebből mára elvtelen politikai prostituáltak gyülekezete maradt, akik most egykori ellenségeik, a globalista balliberális erők szekerét tolják júdáspénzért cserébe.

Ennek az egész keselyűrajnak az élén pedig valójában a 2006 őszi rendőrterror és a 2002-2010 közötti nemzetrontó balliberális kormányzás fő felelőse Gyurcsány Ferenc áll. Aki hatalomba jutása esetén nem tétovázna ismét az IMF halálos ölelésébe vinni hazánkat, a külföldi megbízóinak gazdasági érdekeltségeit ismét teljesen kiszolgálni, felszámolni a nemzetet életető, erősítő intézkedéseket, intézményeket, és persze karhatalmi erőszakkal támadni a nemzet sorsáért aggódókra, köztük a megtévesztésből felébredt tiltakozókra, ahogy azt 2006-ban tette. Ne tévesszen meg senkit, hogy az első vonalban egy keresztény-nemzetinek maszkírozott, elvtelen, súlytalan, ráadásul politikai analfabétaságát nap mint nap bizonyító, tengerentúlon kiképzett, agresszív és mindenkit sértegető szolgalelkű ügynök áll.

Ferencvárosban, ahol a szivárványellenzék által kínált modell megvalósult („független” polgármester és balliberális pártok többségben) az egymással marakodó politikusok viaskodása a működésképtelenség határára vitte ezt a kerületet. "A kormánypárti településeken alapvetően tisztaság és rend van a balliberális ellenzék által irányítottakban felborult a rend, megszűnt a tisztaság, korrupció ütötte fel a fejét."

A fanyalgóknak, sértetteknek és mindenben hibát keresőknek figyelmébe ajánlom, hogy lehet persze egyes területeket illetően joggal kritizálni a nemzeti kormányzást, annak képviselőit és sajtóját, de nem szabad szem elől téveszteni azt, hogy minden esendősége ellenére az elmúlt 12 év kormányzása bizonyította nemzetmegtartó és nemzetfenntartó képességét, míg ezzel szemben a balliberális kormányok évei alatt ilyennek a jeleit nem lehetett tapasztalni, a magyar érdekek helyett a külföldi gyarmatosító érdekek helytartói jellegű kiszolgálása volt a jellemző a magyar emberek kárára, terhére.

Vannak, akik értelmiségi körökből kifogásolják a kormányzat üzeneteinek túlzottan egyszerűsített és ismétlődő jellegét. Látni kell, hogy 2002-ben, az első Orbán-kormány hiába kampányolt a – még jelenlegi ellenzék által is alapvetően megfelelőnek tartott - négy évi kormányzás eredményével az akkori balliberális ellenzék hatalmas médiatámogatással sulykolt hazugság- és ígérgetés-mantrái 8 évre kicsavarták nemzeti kézből a kormányzást. De egyet ne feledjünk: az igazság panelszerű ismételgetése nem teszi az igazat hazuggá, ugyanakkor megteremti annak esélyét, hogy a politikailag kevésbé tájékozott polgárokhoz is eljusson a választás tétje és a nemzeti kormányzás üzenete. A hatalomra acsarkodó balliberális ellenzék még most is hatalmas médiahátszéllel és külföldi megbízóik támogatásával ontja a megtévesztő, hazug üzeneteit és teljesíthetetlen ígéreteit. Ezek ugyan nem válnak igazsággá, de alkalmasak lehetnek arra, hogy jószándékú, az összefüggéseket és jövőképeket felmérni nem tudó polgárok saját és a nemzetünk jövőjét veszélyeztető választási döntést hozzanak.

Éppen ezért minden egyes magyar választópolgár helyzetismerete, helyzetfelismerése, és választási döntése soha nem látott jelentőséggel bír. Ha a többség ismét a nemzeti kormányzás mellett dönt, akkor folytathatjuk a nemzeti önrendelkezés, nemzeti önvédelem, nemzetegyesítés és az építkezés számos kézzel fogható eredménnyel járó útját, elvárható módon megfelelő korrekciókkal.

Ha a főhatalom kikerülne a nemzeti kormányzás irányítása alól és a szivárványkoalíció hatalomra jutna, akkor soha nem látott politikai és gazdasági káosz, rombolás és a külföldi érdekek totális kiszolgálása, megszorítások, nemzeti vagyon- és jövőfelélő, család- és keresztényellenes időszak következne, amely persze hatalmas nemzeti ellenállást váltana ki, cselekvőképtelen, bénult helyzetbe kerülhet hazánk, az eddigi emelkedő pályán mozgó, családok erősödését eredményező nemzetgazdasági és nemzetépítő eredményeink súlyos veszélybe kerülnének, nem beszélve arról, hogy az EU és az USA érdekeinek szervilis kiszolgálásával pillanatok alatt háborúba és energiaválságba sodorhatják hazánkat. (A baloldali kormányzás rombolásainak egyes adatai itt találhatók)

  1. 12 tételes érv a nemzeti kormányzás mellett és a balliberális hatalomátvétel ellen

Az alábbiakban a főhatalom nemzeti kormányzásban való tartásához és egyúttal a balliberális szörnykoalíció hatalmon kívül tartásához fűződő nemzeti érdekek mellett szóló 12 racionális érvemet foglalom össze fontosabb fejezetenként tények és eredmények fényében. Magam is megdöbbentem az eredmények széles körén, pedig ez csak egy példálózó lista, közel sem teljes.

Tudom, hogy ez így tömény, de akár részelemeiben is meggyőző, ezért érdemes olyanoknak megküldeni írásomat, akik bizonytalanok, sértettek vagy a balliberális szirénhangok vonzásába kerültek.

Aki még teljesebb eredménylistára kíváncsi javaslom ennek a 100 pontos listának a megtekintését és Rákay Philip videójának megtekintését.

1. Foglalkoztatás bővülése, munkahelyek teremtése, a munka alapú modell

A nemzeti kormányzás 12 éve alatt egymillió fővel bővült a foglalkoztatottak száma, munkanélküliség 12 százalékról 4 százalék alá csökkent, egyes ágazatokban már munkaerőhiány van. A foglalkoztatottság 57 százalékról 73 százalék fölé emelkedett a 15-64 évesek körében.

Magyarországon ma kétszer annyi cigány ember dolgozik, mint 2010-ben. A megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatottsági aránya 18-ról 44 százalékra emelkedett.

A balliberális kormányzás 8 éve alatt a munkanélküliség folyamatosan emelkedett, a foglalkoztatottság csökkent, magyarok százezrei vándoroltak ki külföldre. Közülük egyre többen térnek vissza a hazai életlehetőség radikális javulása miatt, miközben a baloldal által ajnározott „nyugati életminőség” a migráció, a szabadságjogok korlátozása, az abnormalitás térnyerése, gyermekszám-csökkenés, energiaáremelkedések és gazdasági problémák miatt drasztikus romlik.

Egyre jobb érzés itthon, a Kárpát-medencében élő magyarnak lenni. Ehhez képest az ellene tiltakozókra rendőrterror vezényelt Gyurcsány 2006-ban és közölte: „ El lehet menni Magyarországról, itt lehet bennünket hagyni, tessék…” 

2. Életminőség és bérszínvonal növekedése, adók csökkentése

2010 óta 70 százalékkal nőtt a nettó átlagkereset reálértéke, idén a bruttó átlagkereset meghaladta a 460 ezer forintot, a balliberális kormányzás végén ez alig érte el a 200 ezer forintot. A minimálbér 2010 és 2022 között közel háromszorosára, 73 500 forintról 200 ezer forintra, a garantált minimálbér 260 ezerre nőtt. Egykulcsos, arányos 15 százalékos személyi jövedelemadó került bevezetésre, 2009-ben még 36 százalékos szja kulcs is volt. Rekord alacsony szintre, 9 százalékra csökkent a társasági adó kulcsa, amely. 2010-ben még 19 százalék volt. 2010 óta 80 esetben csökkentek a közterhek, míg előtte nőttek.

3. A hazai gazdaság erősödése, patrióta gazdaságpolitika eredményei

A magyar gazdaság 2021-ben 7,1 százalékkal nőtt, a balliberális kormányzás vége felé 7 százalékkal esett vissza. Az államadósság 2010-ben meghaladta az uniós átlagot, 2020-ban már 10 százalékponttal alacsonyabb volt annál. A magyar gazdaság külföldi megítélése javult, adósbesorolása több szintet lépett felfelé.

Az idegenforgalom soha nem látott felfutással ível felfelé, amelyet a vírusjárvány ugyan visszavetett, de ismét erősödik. A szálláshelyfejlesztési program keretében 35 új szálloda épül, 14 ezer magánszálláshely, közel 600 panzió és 114 strand újult vagy újul meg. 2010 és 2019 között a kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák száma több mint 60 százalékkal nőtt. A belföldi vendégek száma 68 százalékkal, a külföldiek száma 78 százalékkal nőtt 2010 és 2019 között. 2010-ben a magyarok 35 százaléka engedhetett meg magának egy egyhetes nyaralást, 2020-ban már több mint 61 százalékuk.

A korábban jelentős részben nyugati befektetői kitettség jelentősen csökkent, a keleti befektetők aránya ugrásszerűen megnőtt. A stratégiai gazdasági szektorokban (bank, média, mezőgazdaság) a hazai tőke aránya jelentősen megnőtt. A bankszektorban a magyar tulajdoni arány 2010-ben 40 százalék volt, 2021-re 57 százalékra nőtt. Az energiaszektorban 2010-ben a magyar tulajdon aránya 29 százalék volt, 2021-ben már 59 százalékos. A médiában és az ahhoz kapcsolódó iparágakban 34 százalékról 55 százalékra emelkedett a magyar tulajdon aránya.

Miközben a balliberális ellenzék a kormány korrupciójáról és lopásáról beszél folyton, addig a nemzeti vagyon értéke 2010 óta 11 650 milliárd forintról 20 ezer milliárd forintra növekedett, amely 67 százalékos növekedést jelent.

A nemzeti aranytartalék szintje a korábbi állomány tízszeresére (3,1 tonnáról 31,5 tonnára) emelkedett még soha nem volt ennyi, míg korábban hazánk aranytartaléka több lépcsőben 46 tonnáról 3,1 tonnára csökkent, és a készlet egészen 2018-ig változatlan maradt.

A balliberális kormányzás ideje alatt a nemzeti vagyon javát külföldieknek és saját köreiknek kótyavetyélték el, amelyből a költségvetési lyukakat tömögették be, de azt is eredménytelenül.

4. Hatalmas haderőfejlesztések erősítik a nemzet védelmét

A honvédelemre fordított kiadás 2010 és 2022 között mintegy négyszeresére nőtt, 224 milliárd forintról 912 milliárd forintra. A nemzeti kormányzás kezdetén 17 tartalékos volt a Magyar Honvédségnél, ma 11 ezer fő. Soha nem látott mértékű haderőfejlesztési program indult:

Csapatszállító és kiképző repülők, Airbus helikopterek, Leopard harckocsik, német önjáró lövegek, Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművek és Gidran harcjárművek, Spike és svéd Carl Gustaf páncéltörő eszközök, NASAMS légvédelmi rakétarendszerek is érkeztek, illetve megrendelésre kerültek. Saját lőfegyver és lőszergyártás megindult, továbbá a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművek és Airbus katonai helikopterek gyártása. Korszerűsödött a Gripen harci repülőgépek fegyverzete, radarrendszere.

A balliberális kormányzás ideje alatt az alulfinanszírozottság és leépítés eredményeként a 2010-re a Honvédség gyakorlatilag alkalmatlanná vált bármilyen hadműveletben való részvételre.

5. Javuló közbiztonság

A közbiztonságra fordított összeg 2010 és 2022 között több mint a kétszeresére nőtt, 449 milliárdról 992 milliárd forintra. 2010 és 2020 között 64,3 százalékkal csökkent a bűncselekmények száma.6000 szolgálati autót cseréltek le a rendőrségnél. A rendvédelmi életpályamodell intézkedéseivel a rendvédelmi állomány anyagi és munkakörülményei jelentősen javultak. A déli határokon kiépült és hatékonyan működik az illegális migráció elleni védőfal, amelyet rendőrök és katonák, továbbá szigorú jogszabályok védenek. A büntető-jogszabályok reformjával megteremtette a nemzeti kormányzás az egyre súlyosabb következmények alkalmazását, általános elrettentő hatással. Az áldozatvédelem intézményi és jogszabályi megerősítést.

Az igazságügyi rendszer működése felgyorsult, digitális háttere sokat javult, minden állítással szemben független, de nem hibátlan. Erre szomorú példa a Budaházy-Hunnia ügyben a vád szerinti cselekményeket követően 15 évvel később nemrég hozott, 17 hazafira 117 évet kiszabó kegyetlen és törvénytelen bírósági ítélet, amelyet hatalmas felháborodás és a kegyelmi megoldás széles körű igénye követett. Ne gondolja senki, hogy az alkotmányos jogállami szabályok felrúgását kilátásba helyező és korábban már az alapvető szabadságjogok gyakorlóival szemben önkényesen és diktatórikusan fellépő, a Hunnia ügy koholt bizonyítékait előállító balliberális koalíció hatalomra jutása esetén a meghurcolt hazafiaknak esélye marad a szabadulást jelentő kegyelemre. És persze azt se várja senki, hogy megtagadva magukat nem próbálnák meg magyarellenes politikai akaratukat rákényszeríteni a rendőrségre, ügyészségre és bíróságra, ahogy ezt korábban tették.

6. A magyar fiatalok életesélyei ugrásszerűen megnőttek az elmúlt 12 évben

A 15-29 éves korosztályban 55 százalékkal csökkent a munkanélküliek száma, idén január 1-től a 25 év alattiaknak nem kell személyi jövedelemadót fizetniük. Minden 35 év alatti fiatal utólag visszakapja egy sikeres nyelvvizsga díját, a 20 év alatti fiatal visszakapja a sikeres KRESZ- vizsga árát, bevezetésre került a kamatmentes Diákhitel Plusz és Diákhitel2. Az elmúlt 30 évben nem volt Magyarországon olyan volumenű iskolafejlesztés, mint napjainkban. Összesen több mint 940 helyszínen, 350 milliárd forint értékben valósultak-valósulnak meg beruházások.

Míg 2010-ben a 3 éves gyermekek 74 százaléka járt óvodába, addig 2019-ben már közel 87 százalékuk. Bevezetésre került a mindennapos testnevelés. Több száz tornaterem épült, 44 tanuszoda épül vagy már el is készült, és további 40 tervezése van folyamatban.

7. Az elmúlt 12 évben soha nem látott mértékű építkezésekkel számos nemzeti érték épült meg és újult meg

Visszanyerte történelmi arculatát és egyúttal gyönyörűen megújult a Kossuth tér, az Országház rekonstrukciója befejeződött, megújult Zeneakadémia és az Operaház. Létrejött az Eiffel Műhelyház. Megnyitotta kapuit és nemzetközi díjakat is elnyert a Magyar Zene Háza és rövidesen a Néprajzi Múzeum a Városligetben, amely teljesen megújult. Felújításra került számos színház és templom. Keresztény egyházaink és az általuk fenntartott oktatási, egészségügyi, szociális intézményeik egyre bővülő támogatásan részesülnek a keresztény hitünk és kultúránk megőrzése érdekében. Megújult a Mátyás templom és a Szépművészeti Múzeum. A Budai Várban újjáépült a Főőrség, a Lovarda és a Várkert Bazár. Megújult a Pesti Vigadó és a Budai Vigadó is.

A Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram keretében 18 kastély és 12 vár újult meg országszerte. Épített nemzeti örökségünket megtestesítő épületeket, intézményeket a trianoni határokon túl is jelentős forrásokkal támogatja, újítja meg a nemzeti kormányzás, legutóbb a felvidéki Borsiban újult meg a Rákóczi kastély.

Emellett a ciklus utolsó szakaszában végre megindult a magyarságtudatot erősítő filmgyártás, intézményépítés és egyre növekvő nemzeti kultúrát erősítő támogatás, de itt is még van bőven mozgástér. Ezt persze a balliberálisoktól ne várjuk: kormányzásaik idején a nemzeti értékeink megújítására alig helyeztek hangsúlyt, a multikulti felé tereltek, felelőtlen osztogatások, majd a megszorítások jegyében cselekedtek, eladósítva az országot és a háztartásokat.

7. Soha nem látott mértékű sportfejlesztések és sporttámogatások

2010-től a sport nemzetstratégiai ágazati minősítést nyert, ennek jegyében számtalan sportlétesítmény épült, újult meg és soha nem látott mértékben növekedett az utánpótlás sportágakban résztvevő fiatalok száma. A világversenyeken egyre több sportágban egyre több magyar sportoló ér el kiváló eredményt. Megépült a legszebb sportlétesítmény nemzetközi díjat elnyert új nemzeti stadion, a Puskás Aréna, amely tavaly helyt adott a labdarúgó Európa bajnokságnak. Az új Puskást magyarok tervezték, magyarok építették, a felépítése három éven át tizenötezer magyar embernek adott munkát, tizenötezer család megélhetését biztosította.

Felépült a multifunkcionális sport- és élménycsarnok MVM Dome, amely idén helyt adott a kézilabda Európa-bajnokságnak. Felépült a 2017-es FINA vizes világbajnokságnak otthont adó Duna Aréna. Megújult a margitszigeti Hajós Alfréd Uszoda. Rövidesen elkészül az atlétikai világbajnokságnak otthont adó korszerű Nemzeti Atlétikai Stadion. A hazai bajnokságokban főleg a kiemelt látványsportok területén azonban mindezek fényében joggal várható el a magyar sportolók, főleg a fiatalok részvételi arányának jelentős emelése.

8. Idősek, szegényebb sorsúak helyzete jelentősen javult

Bevezetésre került a családi költségvetések helyzetét máig jelentősen segítő rezsicsökkentés, amelyet a balliberális miniszterelnök-jelölt böszmeségnek tart. Visszaépítésre került a Bajnai-kormány által megszüntetett teljes 13. havi nyugdíj, a nyugdíjak reálértéke folyamatosan emelkedett, a balliberális kormány csak bevezette, de nem fizette a nyugdíjprémiumot, arra csak a nemzeti kormányzás ideje alatt került sor többször. A Nők40 programmal 326 ezer nő mehetett nyugdíjba 40 ledolgozott év után. Az elmúlt 12 évben 5 százalékra csökkent számos alapvető élelmiszer áfája (sertés-, a baromfihús, tej, tojás, hal) és 5 százalékra csökkent az éttermi fogyasztás és az internetezés áfája is, továbbá az árplafon egyes fontosabb élelmiszerekre, illetve az üzemanyagra.

A szegénység kockázatának kitettek száma az Eurostat adatai szerint 2010 óta 1 millió 250 ezer fővel csökkent, a súlyos anyagi nélkülözésben élőké a harmadára. Háromszor többet költött a nemzeti kormányzás az elmúlt 12 évben szociális gyermekétkeztetésre, mint a baloldali kormányok. Az iskolai tankönyv ingyenes mindenki számára. Évről-évre több mint 100 ezren nyaralhatnak Erzsébet-táborokban. A balliberális kormányzat ideje alatt csapdába csalt devizahiteleseknek a nemzeti kormányzás kilakoltatási moratóriumot hirdetett, leállította a tömeges devizahitelezést, forintosította a szerződéseket, bevezette az árfolyamgátat, lehetővé tette a végtörlesztést, a nemzeti eszközkezelővel védte a nehéz helyzetbe került családokat és a tisztességtelen szerződéses kikötésekhez kapcsolódó túlfizetések elszámolására kötelezte törvénnyel a bankokat.

9. Családok és gyermekek soha nem látott mértékű támogatása meghozta az eredményeket

2010 és 2021 között kétszeresére nőtt a házasságkötések száma, míg a válások száma jelentősen csökkent. A gyermekvállalási kedvet kifejező, úgynevezett termékenységi ráta 2010 és 2021 között 27 százalékkal, 1,25-ről 1,59-re emelkedett a számos családtámogatási intézkedés miatt. A balliberális kormányok idején a megszorítások kárvallottjai leginkább a gyermekes családok voltak.

Gyermekvállalás esetén felfüggesztésre, mérséklésre, vagy teljes egészében elengedésre kerül az édesanyák diákhitel-tartozása. Bevezetésre került a diplomás gyed, amely az alapképzésben résztvevő hallgatóknál 140 ezer forint, a mesterképzésben résztvevők esetében 182 ezer forint. 84. Idén már 3500 milliárd forintot kerül a családokra fordításra, közel négyszer annyi, mint 2010-ben. Idén februárban a gyermeket nevelő szülőknek visszatérítésre került a 2021-ben befizetett jövedelemadójukat az átlagbér adószintjéig. 2010 és 2022 között több mint háromszorosára növekedett a csecsemőgondozási ellátásra fordítható támogatás mértéke. A gyed maximális összege 2010 óta közel háromszorosára emelkedett: idén januártól már eléri a 280 ezer forintot. Bevezetésre került a gyed extra és a nagyszülői gyed. Bevezetésre került a családi adókedvezmény, amely ma már mintegy egymillió családnak segít. Bevezetésre került az első házasok adókedvezménye, amellyel 2020-ban 105 ezer első házas tudott élni. A kormány 2021-ben 250 milliárd forintot fordított lakástámogatásra, ez 2010-hez képest 70 százalékos emelkedést jelent.

Bevezetésre került a családi otthonteremtési kedvezmény (csok), ezt már 206 ezer család vette igénybe. Bevezetésre került a falusi csok, amelyet eddig 27 ezer család vett igénybe. Bevezetésre került a 10 milliós babaváró támogatás, ezt eddig 203 ezer pár igényelte.

Bevezetésre került az autóvásárlási támogatás, erre eddig 36 ezer kérelem érkezett. 2010 óta 70 százalékkal, 55 ezerre emelkedett a bölcsődei férőhelyek száma. Ma már háromszor annyi településen működik bölcsőde. 2010 óta több mint 23 ezerrel bővült az óvodai férőhelyek száma.

10. Országszerte zajló jelentős mértékű út-, vasútépítések, településfejlesztések

2010 óta több mint 6500 kilométer útszakasz felújítása fejeződött be. 2010-hez képest már 700 km-rel nőtt a gyorsforgalmi úthálózat hossza. A magyar emberek 87 százaléka harminc percen belül rá tud kapcsolódni valamelyik gyorsforgalmi úthálózatra, ez a szám 2010-ben csak 60 százalék volt. 2010 óta 1850 kilométer kerékpárút épült. Az ország számos pontján épültek-épülnek hidak: két új Tisza-híd készült el, megépült a Monostori híd, épül a Kalocsa-Paks Duna-híd, megépült a Déli összekötő új vasúti híd. 2010 óta több mint 700 km vasúti pálya korszerűsítésére került sor, számtalan új és felújított vasúti jármű állt forgalomba.

A Modern Városok Program keretében összesen 4000 milliárd forintból kerülnek fejlesztésre a megyei jogú városok. A Magyar Falu Program évről-évre bővül: az eddigi, 600 milliárd forint feletti összeg idén több mint 291 milliárd forinttal emelkedett. Ebben a programban 3000 kilométernyi utat újítottak meg.

11. Az egészségügy terén is kiemelkedő fejlesztések

Bár ez az a terület, ahol mindig lehet még sokkal többet tenni, de minden ellenkező állítással ellentétben 2010-hez képest 1700 milliárd forinttal több jut az egészségügyre. 2010 óta felújításra került 91 vidéki kórház, 54 rendelőintézet, 107 mentőállomás, továbbá létrejött 23 új rendelőintézet és 34 új mentőállomás. Csak a Magyar Falu Program keretében 527 orvosi rendelő épülhetett vagy újulhatott meg.

A nők esetében 4,2 évvel, a férfiak esetében 4,4 évvel nőtt az egészségben eltöltött évek száma, nagyobb mértékben, mint az uniós átlag. Több mint ezer új mentőautó állt, vagy áll szolgálatba, átlagéletkoruk 8,3 évről 2021-re 4,8 évre csökkent. Az orvosok átlagbére 2010 és 2020 között mintegy kétszeresére nőtt, 2021 és 2023 között pedig ismét több mint duplájára emelkedik. Az egészségügyi szakdolgozók bére 2010 és 2022 között két és félszeresére emelkedett. A mentősök bére 2010 óta több mint a duplájára emelkedett, kivezetésre került a hálapénz. Ingyenessé vált a teljes körű meddőségi kivizsgálás, és a meddőségkezelésben használt gyógyszerek.

12. Nemzetpolitikai paradigmaváltás a „Minden magyar felelős minden magyarért elv!” jegyében

A nemzeti kormányzás bár nyilvánvalóan ezen a téren sem volt hibátlan, de az irány teljesen világosan nemzetben gondolkodó és cselekvő, amely fokozottan törekszik a diktátumok miatt nem egybeeső nemzeti és államhatárok miatt a nemzet egészének felemelésére, gyarapítására és magyarok hatékony érdekképviseletére, támogatására éljenek bárhol a világon, de leginkább a Kárpát-medencében.

Ennek jegyében 2010-ben az első hónapokban elfogadott – általam is támogatott – törvénnyel bevezetett egyszerűsített honosításnak köszönhetően 1 millió 172 ezer külhoni nemzettársunk közjogilag is a magyar nemzet részévé vált, cselekvő részesévé váltak a magyar hazának, szavazati joggal is rendelkezve vehetnek részt a választásokon, népszavazásokon. Soha nem látott mértékű forrásokkal támogatja a nemzeti kormány az elcsatolt területeken élő magyarokat magyarságuk megőrzésében. Egyéni és közösségi jogaik érvényesítésére irányuló törekvéseik kormányzati támogatást nyernek, de itt is van még mozgástér.

A nemzeti kormányzással véget ért a balliberális kormányokra jellemző transzatlanti és EU-szervilizmus: a nemzeti kormányzás fokozatosan és folyamatosan vállalta-vállalja fel a konfliktusokat az EU-val a szuverén magyar érdekek képviselete mentén (pl. rezsicsökkentés, pálinkafőzés, hagyományos nemi identitás védelme, megszorítás alapú politika elleni védekezés, energiapolitikai függetlenség).

A mostani drámai világpolitikai helyzetet előidéző orosz-ukrán konfliktusban a fegyveres konfliktus mielőbbi befejeződése és a vitás kérdések diplomáciai eszközökkel való rendezésére irányuló érdemi tárgyalások mielőbbi megkezdése a térségben élő minden nép érdeke, így magyar érdek is, különös tekintettel a Kárpátalján egyre szorongatottabb helyzetben élő, 102 éve történt elcsatolása ellenére kitartó magyarokra is. A 2014-es Euromajdan puccsot követően egy olyan korrupt, etno-nacionalista önkényuralmi rendszer épült ki Ukrajnában, amely leginkább az oroszokat ellenségnek tekinti és amely állami programmá tette az ukránosítást. Ennek, a nemzeti kisebbségeket egyre jobban elnyomó politikának elszenvedői az erre semmilyen okot nem adó kárpátaljai magyarok is.

A magyar kormány helyesen lépett fel mindezen lépések ellen és blokkolta-blokkolja emiatt Ukrajna és a NATO közötti kapcsolatok bővítését a megszorító törvények visszavonásáig, azonban erre az ukrán állam nem volt hajlandó. Helyesen teszi a nemzeti kormányzás, hogy a valódi menekültnek minősülő, háború elől menekülőknek menedéket és segítséget ad, de az is, hogy az ukrán érdekeket képviselő balliberális koalíció követelése ellenére nem hajlandó fegyverszállításban közreműködni és ahhoz sem, hogy az oroszokkal szemben elrendelt szankciók kiterjedjenek a földgázra és kőolajra, illetve a paksi beruházás felfüggesztésére.

A nemzeti kormány által nemrég Oroszországgal 15 évre kötött szerződés biztosítja hazánk energiaellátását. Ezzel szemben a mostani háborús helyzet teljesen világossá tette, hogy balliberális koalíció nem a magyar, hanem az ukrán és a mögötte álló globalista érdekeket tekinti irányadónak és ennek megfelelően cselekedne hatalomra jutása esetén ezzel háborúba és energiaválságba sodorva hazánkat, és életveszélybe kárpátaljai magyar honfitársainkat.

Ukrajnának tiszteletben kell tartania és végre kell hajtania a területén élő őshonos nemzeti közösségek egyéni és közösségi jogait garantáló kötelező európai normákat, amelyeket nemcsak a jogtipró oktatási és nyelvtörvénnyel, hanem a nemzetiségek, köztük a kárpátaljai magyarok szisztematikus és beolvasztási célzatú elnyomásával is megszeg.

Az orosz-ukrán fegyveres konfliktus kívánatos mielőbbi befejezése kapcsán csak olyan megoldás fogadható el magyar szempontból, amely megfelelő garanciákkal biztosítja az Ukrajna területén kisebbségben élő minden nemzeti közösség, így a kárpátaljai magyarok számára az önrendelkezést. Ukrajna addig nem lehet tagja az EU-nak és a civilizált európai nemzetek közösségének, amíg ezt nem biztosítja.

Különösen lényeges most a felelős országvezetés nemzeti függetlenséget védeni kívánó és békét megőrizni akaró erőfeszítéseinek össznemzeti támogatása – indokolt esetben a jobbító szándékú kritika jogát gyakorolva - politikai beállítottságtól függetlenül, mivel a kormányzat az eddigiekben már bizonyította, hogy eltökélt szándéka, terve, cselekvőképessége, társadalmi támogatottsága és eszközei vannak a nemzet megvédésére.

Mindezen érvek alapján joggal tűzhetjük ki célnak, hogy a gyermekvédelmi népszavazással egyidejűleg április 3-án tartandó választáson nem engedhetjük át a hatalmat nemzetrontó erőknek, mert annak a magyarságra nézve végzetes következményei lennének!

Az április 3-i népszavazáson pedig négy nemmel parancsolhatunk megálljt mi, normalitáspárti polgárok a genderlobbi kártékony támadásának. A sorosista-globalista balliberális koalíció e közben sunyi módon érvénytelen szavazatra buzdít, aljas szándékaikat ebben a körben sem vállalják fel, de ez ne tévesszen meg senkit.

Kérek mindenkit aki ezt olvassa, küldje tovább és próbáljon szerezni legalább még egy embert annak érdekében, hogy a nemzeti kormányzást hatalomban, a balliberális koalíciót pedig hatalmon kívül tarthassuk!

Isten óvja és vezesse Magyarországot! 

Nem engedünk a magyarok jogaiból! 

Szabadságot Budaházyéknak!

Honfitársi üdvözlettel:

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, 

a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője