Újabb Budaházy elleni koncepciós eljárást szüntettek meg

Remek húsvéti hír, hogy a máig házi őrizetben tartott és gyurcsányi rendszer által indított terror-kiratkatperében 15 hazafival együtt vádolt Budaházy György ellen pár hónapja 2008-as hmoszexuális felvonulás kapcsán tett kijelentései miat indított büntetőeljárást megszüntette a rendőrség a panaszunk nyomán. Büszke vagyok rá, hogy egy újabb, Budaházy György elleni  koncepciós eljárás megszüntetését sikerült elérnem, ez már közel a tizedik ilyen siker az elmúlt 10 évben, Gyuri mindig szálka minden hatalom szemében, mert nem alkuszik és nem enged elveiben, a magyarság honvisszaszerző küzdelmének egyik legmeghatározóbb alakja.

AZ ügy részleteit az alábbiakban ismerhetik meg.

Az ügyészség kivételesen egyetértett Budaházyval.

A 2008-as buzivonulást követően Budaházy György ellen nyomozást indítottak, melyet aztán megszüntettek. A VI.-VII. kerületi ügyészség 2012. januárjában újból indította a nyomozást és gyanúsítást követelt. Ezt a gyanúsítást Budaházy György panaszának köszönhetően a Fővárosi Főügyészség megszüntette.

"A Fővárosi Főügyészség helyt adva a kihallgatás során tett panaszomnak - tudniillik a felhívásunk szövege a szabad véleménynyilvánítás körébe tartozik -, megszüntette a gyanúsításomat, amit a nyomozók is csak egy másik, a VI.-VII. kerületi ügyészség nyomására közöltek már akkor is. Szóval az egyik ügyészség agyoncsapta a másik ügyészség szándékát. Én már csak egy fröccsöt kérek!"- közölte Budaházy György szerkesztőségünkkel.

Alább látható a gyanúsítást megszüntető határozat:

Korábban írtuk

Idézés nélkül akarták elhurcolni Budaházyt, de a helyszínen tartózkodott Gaudi-Nagy Tamás és a Szent Korona Rádió stábja is. Cikkünkben a helyszíni képek és videóriport mellett megtalálhatják Gyuri közleményét és a kihallgatásról készült jegyzőkönyvet is.

A Szent Korona Rádió munkatársai birtokába jutottak olyan információk, miszerint 2012.01.10-én 11 órakor Budaházy Györgyöt és 4(sic!) társát előállítják, ezért már kora reggel a helyszínre érkeztünk, hogy kép- és videóbeszámolóval is szolgálhassunk.

 

Gaudi-Nagy Tamás is meglátogatta Gyurit, mielőtt megjöttek a váratlan vendégek, akik be akarták vinni a VIII. kerületi rendőrkapitányságra. Harcos jogvédőnknek, rendíthetetlen országgyűlési képviselőnknek sikerült kiharcolnia, hogy ne sünmobillal szállítsák el Budaházyt.

 

Tizenegy óra után konvojban vitték Budaházyt kihallgatásra, majd 14 óra után ki is engedték. Mint kiderült az előállítás egy a Szent Korona Rádióban elhangzott beszélgetés nyomán történt, amit IDE KATTINTVA hallgathatnak meg, vagy tölthetnek le.

Budaházy Gyuri közleménye:
Orbán Viktorék számonkérést ígértek. És van? Most minden radikális rávágná, hogy NINCS! Pedig Van! Csak most is minket kérnek számon, nem a bolsikat meg libsiket, azoknak közkegyelmet hirdetnek. Mai napon gyanúsítottak meg a 2008-as buzi-parádé miatt közösség elleni izgatással, ráadásul mindezt idézés nélkül, egy sereg rendőr által előállítva. Anno még a TASZ (Gyurcsányék házi jogvédői) tett feljelentést 2008. július 17-én az ügyben (ez persze fontos volt nekik, de az már derogált, hogy minket elismerjenek politikai foglyoknak), aztán a rendőrség a nyomozást bűncselekmény hiányában megszüntette, majd a TASZ panaszt tett (szabálytalanul, mert a törvény szerint a feljelentő nem tehet panaszt), melynek folyományaképpen az ügyészség újraindította az eljárást. Mai hír, hogy az EU az Orbánékkal való viszony rendezése érdekében a Gyurcsány Ferenc elleni eljárás megszüntetését (ami el se indult, de már ki akarják menteni belőle) és a buzik házasodásának engedélyezését követeli. Úgy tűnik, innen fúj a szél, hogy három és fél év után a nyáron megrendezni szándékozott buzi-olimpiára való „készülődés lázában” hirtelen felmelegítik a témát és felfedeznek „elkövetőként”. Elképesztő mi folyik itt! De úgy érzem keményen, felkészülten fogadtuk az újabb támadást (köszönet érte Gaudi Nagy Tamásnak) és visszavertük, -verjük. Vesszen az EU, követelem, hogy lépjünk ki belőle!

Budaházy György
2012. január 10.

Korábbi tudósításunk:

2012.01.10. 11:29: Konvojban vitték el Gyurit a rendőrök: elöl-hátul rendőrautó, középen Gaudi autója, amiben ül Gyuri. A kihallgatásért felelős rendőr kezességet vállalt érte, hogy biztosan elengedik utána, és ha kell, akkor haza is hozzák.

2012.01.10. 11:20: Budaházy Györgyöt végül elvitték a sünök kihallgatásra. A helyszínen rekordidő alatt ott termett Gaudi-Nagy Tamás, a nemzet jogvédője, és ismertette a rendőrökkel a jogi lehetőségeket, és számonkérte rajtuk, hogy miért nem küldtek egy szabályos idézést, továbbá miért kellett ebből egy szabályos rendőri akciót csinálni. Gyuri végül elindult Gaudival, legalább megnézik a várost...

2012.01.10. 10:55: Ellepték Budaházy György családi háza előtti részt a sünök. Mint kiderült, a 2008-as buzifelvonulás miatt szeretnék előállítani. Állítólag az egyik,a Szent Korona Rádióban leadott műsora miatt (amiben Toroczkai László is szerepelt) közösségi elleni izgatással vádolják. A szánalmas az egészben, hogy mindenféle végzés, idézés nélkül akarják elszállítani. Az élőképes kamerán az látszik, amint kint várakoznak a rend héber őrei a felsőbb eligazításra.

Nézzék, hogyan zavarnak egy békés, magyar családot a rend (h)éber őrei. A cikkben említett eseményeket 1:22-2:11 között láthatja:

Jegyzőkönyv:

(Szent Korona Rádió)