"Vérbe fojtott szabadság" c. kiállítás és fórum Keszthelyen EP LIBE Bizottság nélkül - videós tudósítás

2021. szeptember 29-én Keszthelyre is megérkezett  a "Vérbe fojtott szabadság" című vándorkiállítás, erről készített tudósítást a TV Keszthely.

A keszthelyi eseményre meghívást kapott az Európai Parlament LIBE Bizottsága a balliberális erőszak szörnyű bizonyítékaival való szembesülés érdekében, de ők nem éltek a lehetőséggel. 

Az őszödi beszéd kiszivárgásának 15. évfordulója alkalmából készült, CÖF által szervezett tárlat azt mutatja be, hogy 2006 őszén milyen kegyetlen rendőri erőszakkal támadtak  a választási csalást beismerő akkori miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc ellen tüntetőkre és az 1956-os szabadságharcra emlékezőkre. Az ötletgazda Nemzeti Jogvédő Szolgálat adatai szerint a 2006 szeptember 19-21-i, majd október 23-i karhatalmi erőszak miatt közel ezren szenvedtek testi-lelki sérüléseket,  több mint 200 civil sérült meg súlyosan,  és 14-en vesztették el látásukat.

A keszthelyi helyszínen dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője, Manninger Jenő országgyűlési képviselő és Vígh Sándor operatőr, a 2006 őszi állami terror egyik áldozata idézték fel egy nagy érdeklődéssel kísért fórum keretében a történteket. Arra is felhívták a figyelmet, hogy hazánkban soha nem szabad ilyen állami terrornak megtörténnie és ezért is fontos, hogy akkori balliberális politikai garnitúra ne térhessen vissza a hatalomba. A résztvevők egyöntetően támogatásról biztosították Gaudi-Nagy 15. évfordulós emléktörvény-javaslatát, amelynek része a terror miatti  felelősségre vonás szorgalmazása és a 2010 előtt indult politikai színezetű koncepciós eljárások (pl. Budaházy-Hunnia terrorper) közkegyelmi megszüntetése is.