Such György főigazgató nem engedte be Gaudi gárdista vendégeit a Parlamentbe

November 7-én  újabb diszkriminatív gyalázat történt a magyar hazafiakkal szemben. Such György országházi főigazgató - 2006 őszén a Magyar Rádió elnöke, amikor ávós kínzókamraként üzemelt néhány napig a közmédium udvara, ahol tucatnyi levadászott embert aláztak és vertek meg - nem engedte be a gárdistákat a Parlamentbe, mert - bár a jogerősen feloszlatott Magyar Gárda Mozgalom öltözetével több tekintetben nem egyező - túlságosan fekete volt ruhájuk, és még bakancs is volt rajtuk. A közben nagy számban érkező olasz vendégek többsége fekete dzsekiben és nadrágban simán beléphetett.

Mivel senkinél nem akadt Hello Kitty-s váltócipőcske, hogy Such úr kedvére tegyen, így a mai látogatás elmaradt, ehelyett Gaudi-Nagy Tamás a csodálatos és remélhetően mielőbb eredeti igazságszolgáltatási funkcióját visszakapó Igazságügyi Palotába (jelenleg Néprajzi Múzeum) helyezte át a látogatást az órákig tartó küzdelmet követően, ahol rendkívül szívélyesen fogadták a hazafiakat és bemutatták nekik a bámulatos szépségű, 1896-ban átadott épületet, majd megtekintették a népművészetünket ismertető kiállítást. A közös fotózás során osztotta meg velük Gaudi a friss strasbourgi hírt, miszerint a kedvezőtlen elsőfokú döntés ellene Vona Gábor jogi képviseletében benyújtott fellebbezést felterjesztették az Emberi Jogok Európai Bíróságának Nagykamarájához, amely azt rövidesen elbírálja.

A nemzeti radikális képviselő végül egy kései ebéden látta vendégül a vidékről érkezett derék gárdistákat, akiket tisztelet és elismerés illet fegyelmükért és méltóságukért, ahogy ezt a megaláztatást viselték. A csatát morális értelemben kétségtelen ők nyerték az Országház fura urával szemben...

Itt látható SoDi rövid videója az eseményekről, nemsokára jön a hosszabb változat is: