Világtörténelmi jelentőségű patrióta áttörés hazánkban: a nemzeti kormányzás folytatódhat, a globalista háttérhatalmi erők ügynökei csúfosan megbuktak !

Első közlésre a vadhajtasok.hu oldalon került sor:

(dr. Gaudi-Nagy Tamás közleménye, 2022. április 4.)

A vidék és elcsatolt testvéreink józan magyarsága megmentette a Hazát és világtörténelmi jelentőségű patrióta áttörést hozott, a nemzeti kormányzás kétharmados többséggel folytatódhat újabb négy évre és ráadásul egy valódi nemzeti ellenzéki párt is bekerült az Országgyűlésbe !

Ez felelősséget és feladatokat ró rájuk, amellyel méltó módon kell élniük: folytatni kell a nemzetépítést minden jóakaratú hazafi alkotó részvételével.

A vidéki kiütéses győzelem mellett még a remek városvezető Tarlóst 2,5 éve a totálisan alkalmatlan Karácsonyra cserélő fővárosban is erősödtek a nemzeti erők: még lakhelyemen Kispesten is kis híján sikerült a politikai félhalott ősszoci Hillert legyőzni.

Nem tagadom semmihez nem hasonlítható elégedettséggel töltött el - gondolom milliónyi honfitársammal együtt-, ahogy a tönkrevert és azonnal szét is esett szörnykoalíció letaglózott és felsült balfékjei elcsukló hangon magyarázták a totális vereséget. Persze a tőlük megszokott rendszer- és néphibáztatással és persze egymásra mutogatással. Önkritika semmi, de kifogás most is van: ez a „borzasztó” nép már megint nem értette meg a fantasztikusan progresszív „európai”, „baloldali” és „liberális” megváltó üzeneteket. És a magyar nép bölcsen megint nem kért belőlük, de nagyon nem, mert a magyarság nemzeti megmaradása forgott kockán. És a tét súlyát sokan jól érezték. Itthon összesen 3,1 millió honfitársunk szavazott az álbaloldali-álliberális nemzetvesztők hatalomra jutása ellen. És még az elcsatolt magyarok szavazatait meg sem számolták.

Soha ennyire nem volt nyilvánvaló, hogy ezek, az Európai Egyesült Államok megvalósítására szegődött szivárványkoalíciós gyűlölködő, hazug és agresszív figurák mennyire mélyen magyarellenesek és milyen veszélyes terv megvalósításra készültek. Hála Istennek most sem sikerült velük-általuk a globalista háttérhatalmi erőknek hazánkat meghódítani, gyarmatosítani, a szerves nemzeti fejlődés és önrendelkezés útjáról letérítve káoszba dönteni Magyarországot. A nép átlátott a demokratikus mezbe öltöztetett hazai bábjaik, kiszolgálóik ármányán és megálljt parancsolt nekik.

Folytatódhat tehát a nyilvánvalóan nem hibátlan, de céljaiban és eredményeiben nemzetépítő, a szuverenitást, a normalitást, a családon és a munkán alapuló társadalmat védő nemzetpolitika. (A nemzeti kormányzás folytatása melletti és balliberális erők hatalomátvétele elleni 12 észérvem sok helyre eljutott:

Ráadásul kétharmados többséggel. Ez azonban az immár az ötödik miniszterelnöki ciklusát megérdemelten megkezdő és ebben az elképesztően nehéz európai és hazai politikai helyzetben államvezetői képességeit ismét remekül bizonyító Orbán Viktor szerint is alázatra és önmérsékletre kell ösztönözzön. Fontos lenne sokkal jobban odafigyelni és nyitottnak lenni az építő jellegű, jószándékú kritikákra, különösen, ha azok az értékvédő hazafias civil szervezetek és az önálló parlamenti frakció alakítására jogosultságot szerzett másik nemzeti párt, a Mi Hazánk Mozgalom irányából érkeznek.

Ahol indokolt ott indokolt a szükséges személyi és szervezeti korrekciókat megtenni és minél szélesebbre vonni a nemzetépítésben alkotó módon részt venni kívánók körét. Egyes égető kérdéseket, mint például a pedagógusok méltó és indokolt bérrendezését is indokolt mielőbb végrehajtani. De indokolt az igazságszolgáltatási rendszerben tapasztalható, sokakat joggal bosszantó visszásságok törvényes keretek közötti korrekciója is.

És továbbra is járni kell a magyar utat, kimaradva a háborúból és energiaválságból, építve a hazát, folytatva a patrióta kül-, gazdaság- és energiapolitikát, védve-erősítve az értékteremtő munkát végzőket, családokat, hazai vállalkozásokat, a magyar kultúrát és hagyományokat, kiállva elcsatolt magyar testvéreinkért, ellenállva az EU liberális modellt erőltető politikájának és a délről határainkra nehezedő illegális bevándorlás nyomásának. Emellett tovább építve a patrióta, kereszténységet és nemzeti hagyományokat védő elsősorban közép-európai normalitáspárti nemzetek szövetségét.

És persze elengedhetetlen a gyors egyéni kegyelmi rendezés a Budaházy-Hunnia koncepciós terrorperben meghurcolt 17 hazafi ügyében, akikre a vád szerinti cselekményeket követően 15 évvel később nemrég hozott kegyetlen és törvénytelen ítélet 117 évet szabott ki, hatalmas felháborodást és a kegyelmi megoldás széles körű igényét kiváltva. A jelenleg is letartóztatásban levő Budaházy György maga is kiállt a nemzeti kormányzás folytatása mellett, példát mutatva sokak számára.

Bár a gyermekvédelmi népszavazáson alig több mint félmillió szavazat hiányzott az érvényességhez, de az eredmény egyértelmű üzenetet és felhatalmazást adott a politikának. Hiába volt az LMBTQ lobbi balliberális pártok által is támogatott sunyi, aljas és antidemokratikus törekvése. A nem szavazatoknak 92 % feletti aránya mind a négy kérdés tekintetében (3,3 millió nem szavazat kérdésenként) a genderlobbi gyermekeket fenyegető nyomulására egyértelmű választ adott. Igazolást nyert, hogy a társadalom elsöprő többsége normalitáspárti. A népszavazásnak akkor lett volna igazi, blokkoló jelentősége, ha a főhatalom átkerült volna a balliberális nemzetvesztők kezébe. Mivel szerencsére nem így alakult, ezért a hatályos Alaptörvény és a tavalyi gyermekvédelmi törvénycsomag mint hatályos jogi norma megadja a genderlobbival szembeni gyermekvédelem jogi kereteit, azonban erősan indokolt az LMBTQ propaganda további korlátozása és büntetőjogi üldözése.

És persze legyünk résen: minden fogadkozás ellenére a tönkrevert és szétesett szivárványkoalíció korifeusai nagy erőkkel fogják e győzelmet támadni külföldi megbízóik támogatásával és csalódott, megvezetett híveik felhergelésével. Egyáltalán nem adták fel azt, hogy akár antidemokratikus, puccsszerű eszközökkel csavarják ki a nemzeti kormányzás kezéből a kormányrudat és kiszolgáltassák hazánkat a globalista háttérhatalmi erőknek !

Én is azok közé tartozom, akik szerint az április 3-án történtek is azt igazolják, hogy Szent Pió atya jóslata a beteljesedés útján halad:

“Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!”

Isten óvja és vezesse Magyarországot!

Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok ! Magyarország a magyaroké !

Nem engedünk a magyarok jogaiból!

Szabadságot Budaházyéknak!

Honfitársi üdvözlettel:

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,

a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője