Meg nem született gyermek is a 2006-os terror áldozata: "jobb, ha elveteted" - tanácsolta az ügyésznő

A napokban tragikus körülmények között elhunyt Csorba Attiláról kérdezték Gaudi-Nagy Tamást a HírTV-ben, amikor egy új, legalább annyira döbbenetes esetet mesélt el a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője.

Mint kiderült, nemrég értesült arról, hogy egy 2006-ban koholt vádak alapján előzetesbe helyezett családapa feleségének, aki épp a harmadik gyereküket várta, a nyomozó ügyésznő azt mondta: férjét évekre börtönbe fogják zárni, ezért "jobb, ha elveteted a gyereket". (A nő pedig sajnos meg is fogadta a "jó tanácsot".)

Gaudi azt is elmondta, mindez bizonyítható, mert abortusz előtt a vészhelyzetet igazolni kell, a pszichológusnak pedig akkor ezt az anya elmondta, okirat is van róla. A felvételen nagyon nehezen érthető az ügyésznő neve, csak annyi egyértelmű, hogy valamilyen Gabrielláról van szó, ezért arra kérjük olvasóinkat, írják meg nekünk (facebookos hozzászólásban vagy a szerkesztőségi címünkre), szerintük milyen családnév hangzik el, szeretnénk bemutatni a szélesebb nyilvánosságnak az "igazságszolgáltatás" eme magyar-, gyermek- és családbarát példányát...

Kuruc.info