Föld- és nemzetvédő tüntetés a Kossuth téren május 10-én szombaton 6-kor - Folytatjuk a nyomásgyakorlást!

Szombaton a Kossuth téren folytatjuk a földvédelmi nyomásgyakorló akciónkat a 18 órakor kezdődő, rendőrségre által tudomásul vett bejelentett tüntetésünkön, amelyre mindenkit várunk szeretettel!

Hatalmas áttörést hozott a május 6-i Kossuth téri demonstrációnk, mert az országos figyelem homlokterébe került a hazaáruló földtörvény és külföldiek földrablásának kérdése, minden ellenkező kísérlet ellenére. A médiumok és pártpolitikusok kétségbeesett téma terelése azt mutatja, hogy a politikai "elit" vékonyába találtunk. Az ijedtséget mutatja, hogy a kormánypártok nyilván az EP kampány részeként sebtiben egy aláírásgyűjtést indítottak: a szabad pálinkafőzésért, az akácért és a valójában hazaáruló, de általuk az EU legerősebb földtörvényének nevezett törvény megvédése érdekében. Vajon meddig hagyják magukat orruknál  fogva vezetni a jószándékú, nemzeti érzelmű és jelenleg a kormánypártokat támogató emberek?
Fontos, hogy a földügy mellé állt a gazdákhoz hasonlóan kisemmizett devizaadósok több érdek-képviseleti szerve is és mostantól közösen küzdünk céljaikért.
A külföldiek földszerzése érdekében május 6-án  elfogadott petíciónkban rögzített követeléseink felét jobbikos képviselők már benyújtották az Országgyűlésnek, de a másik fele még hátravan. A lépeseket ezúton köszönjük nekik, de a hazaáruló földtörvény hatályon kívül helyezését és addig minden földügylet bejegyezési moratóriumát célzó törvényjavaslatot még nem nyújtotta be senki,  csupán egy közvetlenül érvényesülő hatással nem bíró és rendezést éppen a fő felelős vidékfejlesztési minisztertől remélő, tehát külföldiek földszerzését közvetlenül megakadályozni nem képes jobbikos országgyűlési határozati javaslatot iktattak a Házban. Az LMP törvényjavaslata nem zárja ki a külföldiek földszerzését. Régi mondás: kecskére ne bízzuk a káposztát, ne az árulótól várjuk az árulás megállítását.  De ez a hiány még a május 12-i első érdemi parlamenti ülésig pótolható, erre ezúton kérek minden magyar ember nevében minden képviselőt.

Az Országgyűlésnek  2014. május 22-ig van határideje arra, hogy a petíciónkban rögzített hármas  földvédelmi csomagot elfogadja.

Az alapvető jogok gyakorlása körében nyújtott tájékoztatásként jelzem, hogy a tüntetés előtt természetesen mindenkinek jogában áll részt venni a Fidesz-KDNP 15 órakor kezdődő, kormányfő megválasztás (a parlamenti ülés háromtól négyig tart várhatóan, az egész teret erre az időre lefoglalta a kétharmados többség) ünneplésére összerántott tüntetésén és az ott részt vevő tisztességes, őszinte szóra és valós információkra nyitott embereknek a petíciónkat és a földtörvény nemzetvesztő tartalmát leleplező iratokat átadni és más, jogszabályba nem ütköző,de alapvető jogok gyakorlása (pl. vélemény-nyilvánítási szabadság)  körébe tartozó cselekményt végrehajtani.

Végül is ez a mi Hazánk, nekünk csak ez az egy Hazánk van és mi itthon vagyunk!

A magyar föld és a magyarok szabadsága nem eladó!

Budapest, 2014. május 9.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő
www.gaudinagytamas.hu