Dr. Gaudi-Nagy Tamás: Az Európai Bíróság döntése kísérlet a magyar nemzet ellenállásának megtörésére...

Forrás: pestisracok.hu

Az Európai Bíróság döntése kísérlet a magyar nemzet  ellenállásának megtörésére - Gaudi-Nagy Tamás a PS- Az Öreg című műsorában

Stefka István újságíróval meghívására egy közel 1 órás interjú keretében a Pesti Srácok- Az Öreg c. műsorban beszélgettem nemzetünk sorskérdéseiről, különösen az Európai Bíróság gyalázatos minapi döntéséről, az EP választások eredményeiről, az EU sorsának várható alakulásáról, a békediktátumok felülvizsgálatáról, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat 20 éve tartó küzdelmeiről és a kárpátaljai magyarság végveszélyben levő sorsáról.

Interjú megtekinthető ITT.

A PS oldalán az interjút az alábbiakkal tették közzé: 

Felháborítónak tartja dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,  a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője az Európai Bíróság (EUB) ítéletét, valamint azt a brutális bírságot, amivel hazánkat sújtották. A jogvédő szerint az uniós bírság legfőbb célja a szupranacionális modell alá történő bedarálás, hogy megtörjék azoknak a nemzeteknek az ellenállását, akik nem akarnak az általuk szorgalmazott multikulturális, globalista világba tartozni.

Az EUB döntése a „jogállam dicsőségére” született. Ebben az esetben nem volt szükség arra, hogy a bíróság ragaszkodjon a kereseti kérelemhez való kötöttséghez. Emiatt az Európai Bizottság által javasolt bírság összege nem korlátozta a bíróságot. Végül a bíróság a Bizottság által javasolt összeget hetvenszeresére növelte.

Ez nem véletlen, az EUB az integrációs folyamat legaljasabb talpköve – szögezte le Gaudi-Nagy Tamás, a jogvédő kiemelte, hogy Magyarországnak ezzel szemben mindenképpen ellent kell állni. Mert:

  • Az Alaptörvényünk rögzíti, hogy idegen népek erőszakkal nem telepíthetők országunkba.
  • Alkotmányunk rögzíti az önvédelemhez való jogunkat.

Szóba került az európai parlamenti választás is és az EU sorsának várható alakulása az eredmények fényében. Gaudi-Nagy Tamás úgy látja, hogy Magyar Péter felbukkanása nem volt véletlen, egy előkészített terv része volt. A mértéktelen uniós bírsággal kapcsolatos állásfoglalása fogja lerántani a leplet Magyar szándékairól. Ki fog derülni, hogy az általa ledarált balliberális ellenzéket egy hasonló, Sorosék által pénzelt, idegen érdekeket képviselő másik ellenzék váltja-e fel a Tisza Párt képében.

20 éves a Nemzeti Jogvédő Szolgálat – a napi politikai birkózás mellett természetesen ez is szóba került, nem megkerülve azon hazafias érzelmű ügyvédek munkáját, akik a 2006-os állami terror áldozatainak védelmére keltek. De Gaudi nemcsak a 2002-2010 közötti, hatalmas jogi csatákat elemezte, arról a jogvédő munkáról is beszélt, amit a kárpátaljai magyarság jogfosztottsága ellen folytattak.