Budaházy György húsvéti üzenete a rácsok mögül és a nemzeti jogvédők húsvéti jókívánsága

Ezúton ajánljuk szíves megtekintésre és terjesztésre Budaházy György "Húsvéti üzenet a rácsok mögül " című közleményét, amelyet koncepciós terrorvádas büntetőper megismételt eljárásában első fokon 17 évre ítélt és azóta ismét letartóztatásban levő Budaházy György írt.

A Budaházy-Hunnia büntetőperben terrorváddal meghurcolt 17 hazafi és honleány hozzátartozóinak közleménye itt olvasható, amelyben a kegyetlen ítélet vádlottakat érintő rendelkezései és a hozzátartozók támogatásának lehetősége is szerepel:

A meghurcoltak és hozzátartozóik támogatást itt is tudnak fogadni:

OTP Bank Nyrt 11773425 01319459 (Budaházyné Trencsányi Bernadett)

Egy hónapja hirdették ki a Budaházy György és 16 társa elleni önkényes eljárásban a hatalmas felháborodást és a bíróságba vetett közbizalmat súlyosan megingató, 117 év szabadságvesztést kiszabó, jogtalan és kegyetlen ítéletet  A vádlottak – akik közül négyen ismét letartóztatásra kerültek – minden bizalmukat elvesztették egy törvényes ítélet iránt, ezért egyéni kegyelmi kérelmeket nyújtottak be, amelyek kedvező elbírálását a köztársasági elnöktől várják sok százezernyi magyarral együtt.

A Budaházy-Hunnia ügy és a kegyelmi kérelmek hátterének  részletei a Pesti Tv tényfeltáró riportműsorában, “Az Ügy” legutóbbi adásában ismerhetők meg (2022.04.09.).

Budaházy György kegyelmi és húsvéti jókívánságaihoz csatlakozva ezúton kívánok magam és minden nemzeti jogvédő nevében is a meghurcoltaknak mielőbbi megszabadulást  és a feltámadás bizonyságával áthatott Áldott Húsvétot minden magyarnak, gúnyhatárokon innen és túl !

"Legyen áldott az Isten és Urunk, Jézus Krisztus Atyja, aki minket nagy irgalmában Jézusnak a halálból való feltámadása által új életre hívott, az élő reményre."

(Szent Péter 1. levele, 1.3)   

Isten óvja és vezesse Magyarországot !

Nem engedünk a magyarok jogaiból !

Szabadságot Budaházyéknak !

Honfitársi üdvözlettel:

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,

a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője

Telegram: t.me/nemzetijogvedok