Ügyészség vs. Gaudi: tét a 2006 őszi igazságtétel

Kemény csatát és lényegében az ügyészség (amely eddig még semmilyen megbánást és önvizsgálatot nem tartott a 2006 őszi gyalázatos tettei miatt) vádlottak padjára ültetését hozta 2016. május 25-én a Pesti Központi Kerületi Bíróságon egy 2006 őszén dicstelen szerepet játszó ügyész által ellenem indított büntetőper első tárgyalása. Egy biztos a Központi Nyomozó Ügyészség és a "sértett" ügyész megemlegeti ezt a tárgyalást.

Az ügy előzménye és a háttér itt olvasható.

Kérem tekintsék meg és osszák meg Almási Lajos izgalmas tudósítását a tárgyalásról! (A tárgyalás rövid írásbeli összefoglalója a videót követően olvasható a mostani bejegyzésben.)

Sikerült egyértelművé tennem, hogy a kifogásolt kijelentés támadhatatlan, mivel országgyűlési képviselőként tettem még 2013. október 23-án. Éppen azért is lettem képviselő, hogy a 2006 őszi igazságtételért és a teljes elszámoltatásért nemzeti jogvédőként folytatott küzdelmet az Országgyűlésben folytathassam. A képviselői megbízatás körében állított tény vagy elmondott vélemény védett.

Az ügyre kijelölt - korábban egy Demszky ellen tüntetőt kétes körülmények között elítélő - bírót leváltották, tisztességes keretek között zajlik az eljárás, a valóság bizonyítását kezdtük meg, mivel a terhelő tényt közérdekből hoztam nyilvánosságra.

Másfél órában előadtam a koncepciós perrel kapcsolatos védekezésemet, amelyben részletesen elemeztem bizonyítékokkal alátámasztva az ügyészség 2006 őszén törvénysértéseit, amely miatt a megtorlás keretében számos ártatlan ember került annak idején börtönbe, illetve elítélésre.  Vallomásom felvételét nemsokára teljes terjedelemben közzéteszem.

Kihallgatásra került az engem feljelentő ügyész, aki konokul tagadott és a törvénysértéseivel történt szembesítés ellenére sem tanúsított bűnbánatot, vagy kért elnézést az érintett házaspártól tettei miatt.

A következő tárgyalásra 2016. szeptember 20-án 8:30-tól kerül sor, éppen a Gyurcsány rezsim elleni tiltakozók és békés járókelők elleni rendőrségi embervadászatok 10. évfordulóján. meghallgatja a bíróság az érintett házaspárt és Gőbl Györgyöt, a Közhatalom Jogsértettjei Egyesület vezetőjét is és nem kizárhatóan ítéletet hoz.

Ezen a tárgyaláson is várom az igazságtételt fontosnak tartó hazafikat, köszönöm a mostani tárgyaláson való nagyszámú megjelenésüket! És köszönöm dr. Csisztai-Molnár Péter ügyvédnek, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat együttműködő partnerének kiváló védői munkáját.

Gondolkodjon el mindenki, hogy miként lehetséges az, hogy Gyurcsány szabadlábon, Gergényiék felmentve, de a 2006 őszi igazságtételért küzdő nemzeti jogvédő pedig a vádlottak padján! Az igazságtétel és elszámoltatás kikényszerítése minden nemzeti elkötelezettségű ember és szervezet feladata, fokozzuk ennek érdekében erőfeszítéseinket, mivel a felelősségre vonást eddig megúszták a rendőrterror fő felelősei. Ezt nem hagyhatjuk! Ez is egy valódi nemzeti ügy!

 

Honfitársi üdvözlettel:

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,

a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője 

www.gaudinagytamas.hu